keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Koirahiihtoa!

Nyt postaus koirahiihdosta tai hiihdosta oikeestaan... Eli aamulla oli niin ihana ilma että lähdettiin kavereiden ja kaverin kultsin kanssa hiihtämään!<3 Oli kyllä tosi ihanaa, mutta reippailua pilasin melkein jatkuva kiinni oleminen... Latu oli aamulla aika suosittu ja hiihtäjiä tuli koko ajan vastaan, siispä Gloria joutui olemaan melkein koko ajan kiinni... Tassuihin tuli myös paljon lumipaakkuja, joten välillä piti sitten niitä purra pois. Mutta kokonaisuudessaan mukava lenkki oli!  Lenkin jälkeen uskallauduin sitte punnitsemaan neidin niiden piirakoiden syönnin jäljiltä, onneksi neidin paino oli pysynyt suurinpiirtein samassa eli tämän hetkinen painomme oli 8,5kg. Ihan ok paino entiseen 9,3kg verrattuna... Eli aika pullukassa kunnossa on Gloria ollut! Tänään huomasin myös ensimmäiset reagoinnit karjalanpiirakoissa mahdollisesti olleeseen vehnään, eli silmänympärykset oliva Glorialla punoittavat ja neiti rappasi itseään tavallista enemmän. Toivottavasti tosiaan johtui nuista piirakoista eikä ole puhjennut mtn. ruoka.aine yms. allergiaa...:/  Tässä kaverin ottamia kuvia aamuiselta lenkiltä... Älkääkä välittäkö mun "kauniista" hiihtotyylistä!;)


Rukan kuvia!:)

Nyt kun sain osan Ruka kuvista ladattua koneelle niin päätin samalla lisätä niitä vähän tännekkin... Illalla teen vielä postauksen tämän aamuisesta hiihtolenkistä joten sitä odotellessa...





maanantai 27. helmikuuta 2012

Hiihtelyä!

Iltapäivällä käytiin hiihtämässä jäällä! Ihan mahtava ilma oli, kun aurinko paisto.;)Gloriakin oli mukana myös ja jakso hienosti hölkätä mukana! Kyllä siinä joku 4km varmaan tuli hiihettyä... Gloria kyllä alko lopussa hidastelemaan, mutta jakso sitte autolle asti!  Käveltiin siinä vielä vähän ja käytiin kattoon poroja joista neiti ei ollu moksiskaan.<3 Kamera temppuilee, ei tarkenna automaatilla ollenkaan, joten oon joutunu suuren osan kuvista ottaan pokkarilla. Onneks sillä saa kuitenki  kanssa ihan hyviä kuvia... Tänään Gloria ei oo onneks ollu pitkiä aikoja yksin, vaan on ollu koko ajan menossa mukana!:) Sorry tää teksti on vähän sekavaa.:D Kotiin lähdetään ajamaan huomenissa ja kotona ollaan vissiin illalla! Lomaa on onneksi vielä loppu viikko ja ehtii vielä puuhailla kaikkea kivaa. Täällä on ollu aika paljon ihmisiä, koiria ja lapsia, joten Gloria on tottunut hienosti kaikkiin uusiin juttuihin!:) Aina väillä joutuu jäähylle, kun haukkuu käytävässä liikkuville ihmisille, mutta on se niihinkin jo aikas hyvin tottunut!:)
PS: Täällä on sattunut samaan aikaan tosi paljon westejä lomalle... Ollaan käyty jo 3 kaveria moikkaamassa ja vähän kauempaa nähty pari kaveria!<3 Gloria ei oikeen pojista välittäny vaan suusta pääsi pari ärri murria...:)

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Lumi riemuja!

Huh... Hieman väsytti aamulla kun Gloria päätti haukkua ja murista keskellä yötä n. klo.3-5... Sitä piti sitten hiljentää ettei kaikki muut heräisi! Aamulla käytiin sitten kunnon aamulenkki kirpeässä pakkasessa!<3 Iltapäivällä Gloria jäi pariksi tunniksi tänne huoneeseen yksin joten jätin sille "solmupyyhkeen" jota se sai vähäsen pähkäillä. Iltapäivällä käytiin taas lenkillä ja illalla myös. Huomenna käydään varmaan hiihtämässä ja tänä iltana vielä  poroja katsomassa!:) Eipä oikeestaan muuta... Toivottavasti neiti käyttäytyisi ens yönä vähän paremmin!;)  Mätsäreitä selailin äsken jälleen kerran netistä ja löysin taas lisää, joten nyt on vissiin tulossa 4kk aikana 6, jos kaikkiin mennään... Lisäksi on kesäkuussa se leiri ja maaliskuussa päästään se ArkiToko alottamaan kunnolla, vihdoinikin!;) Aika paljon ohjelmaa tulossa nyt keväälle ja kesälle.:)
Vanha kuva, mutta lisäsin ettei näyttäis ihan autiolta!:)

lauantai 25. helmikuuta 2012

Matkalla!:)

Tänään matkustettiin miltei koko päivä! Niinkuin huomaatte kone on toiminnassa ja pystyn postailemaan tän matkankin aikana... Gloria oli matkalla tosi nätisti. Nukku koko matkan omassa pienessä yksöis sviitissään(boksissa;D ). Pysähdeltiin aina välillä ja neiti kävi pissillä ja sitten taas jatkettiin. Sitten yhdessä vaiheessa pysähdyttiin syömään ja Gloria jäi hetkeksi yksin autoon niin eikö se heti ollut pikku tihutöissä! Neiti oli kaivellut laukkua jossa oli karjalanpiirakoita ja kinkkua... Ja imassut 4.piirakkaa parempiin suihin!;) Nälkäinen koiruus... Ruokaa ei sitten illalla kyllä paljoa tippunut.  Matka taisi olla aika rasittava ja nyt  pieni tyttönen nukkuu ihan väsyneenä pöydän alla!;) Postailemisiin!
Ps. Kiitos paljon uusille lukioille!;)

torstai 23. helmikuuta 2012

Kuonot kohti pohjosta!:)

Ollaan nyt lähdössä hiihtoloman aikana 4pv lappiin!<3 Koiruus lähtee tottakai mukaan. Näkee sitte poroja ja paljon ihmisiä ja muita koiria. Käydään luultavasti pitkiä lenkkejä ja hiihdetään koira sallituilla laduilla. Hiii... Laihtuupi tyttönen ehkä sitte pikkusen!;) Otetaan kyllä neidille paljon luuta/pureskeltavaa matkaan että pysyy rauhallisena ja oma boksi tietty! Postauksia tulee ehkä sitten matkalta, jos ehdin kirjotella.      Sitten tähän päivään! Käytiin Glorian kanssa pitkä lenkki. Hölkättiin aina välillä ja käytiin jäällä eka kertaa tänä talvena!:) Jäällä oli kyllä aika paljon vettä... Lopulta kävästiin vielä mummilassa, Gloria sai herkullisen juusto palan!:) Oli onnellinen, kun ei nyt laihis aikana ole herkkuja saanut.:D Eipä mulla muuta, parempia kuvia tulee kun kerkeen ottaa tai sitten kun kaverilta saan muistitikun!:) Kaveri siis Gloriaa tässä yks päivä kuvaili ja sai ihania otoksia pikku neidistä!<3
Tää kuva on saattanu jo olla täällä, mutta saatte nähdä sen uudestaan!;)

maanantai 20. helmikuuta 2012

Kesä, tänne ja äkkiä!;)

Käytiin Glorian  kanssa pitkä lenkki iltapäivällä! Oli mitä ihanin ilma, aurinko paisto ja linnut laulo... Tuli sellanen kevät olo!:) . Noustiin lähellä olevan laskettelurinteen päälle metsää pitkin ja sitte rinnettä alas! Oli kyllä kiva tunne kun upposin aina välillä reisiä myöten lumeen ja oli pelkät farkut jalassa... Sitte oli housut ihanan märät. Gloria jakso hienosti ja viivyttiin varmaan joku vähän yli tunti. :) Kuviakin lenkiltä otin, mutta suurinosa oli jostain kumman syystä epätarkkoja, kun en viittiny rueta sen manuaalitarkennuksen kanssa pelaamaan... Automaattitarkennus ei jostain syystä toiminu ja jätti kuvan epätarkaks... Niinkuin kuvista näkyy...




sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Uusia ystäviä!

Oltiin nyt pitkästä aikaa Glorian kanssa kerhoilemassa!:) Oli ihanaa kun neiti pitkästä aikaa tapas paljon uusia kavereita. Kaikki oli suurinpiirtein samaa kokoa joten kiva kun ei aina ystävät ole itseä suurempia! Kokonaisuudessaan meni tosi hyvin ja Glorian käytökseen olin paria murahdusta lukuunottamatta tosi tyytyväinen! Jos joku murisi neidille niin ei heti ollu tappelua alottamassa vaan jäi passiivisesti paikalleen ja rauhoitteli toista osapuolta, joten hienosti tyttö oli!:) Tietysti anto pari kertaa vähän takasinki, mutta mitään suurempia tappeluita ei syntyny!;) Gloria otti koko ajan tosi hyvin kontaktia ja kun koira meni ohi vilkas vain kerran ja sitten taas katsoa tapitti niin hienosti... Arki-Tokosta on kyllä ollu paljonkin hyötyä. Lopuksi sitten otin yhden kerhon vetäjän villiksistä toiseen käteen kävelemään ja sillonki meni hyvin ja Gloria oli innoissaan, mutta hieman ihmeissäänki!:) Kylmähän ulkona tietty tuli kun kävi hirveä viima, mutta kivaa oli!:D Oih, ens viikolla hiihtolomalle ja sillon suunnataan Glorian kanssa kohti pohjosta!:)) Tässä vielä pari kuva kerhosta, ja muistakaahan että kuvien kopiointi on kielletty!:)



Siinä ovat Glorian uudet ystävät!:)


perjantai 17. helmikuuta 2012

Lupailua!:)

Huomenna lupaan tehdä jonku  kunnollisen postauksen! Nyt on vähän hiljasta tän blogin kanssa... Tänään punnitsin neidin uudemman kerran ja voi... Joko vaaka oli viimeks väärässä tai nyt joku menee vikaan mutta puntari näytti 8,7kg. viimeks 8,4kg... Pöh sanon minä. Muuten ruokinnassa ollaan lisätty luiden määrää , tällä hetkellä menee aamulla: Lihaa, kasvissosetta ja vitskut Ilta: Luuta, tällä hetkellä broilerinsiipeä ja hirveä, mutta seuraavan kerran kun tilataan Vauhti-raksulta muonaa niin varmaan jtn. kaularankoja, siipiä, selkärankoja yms. ois tarkotus ottaa!!:D Hyvin on neiti tähän muutokseen sopeutunu ja nauttii pureskelusta!:) Juoksut Glorialla jatkuu yhä ja neiti tulee hulluks aina kun tapaa "kivan" uroskoiran lenkillä... Vinkuu ihan hulluna ja kääntelee häntäänsä!:P Ihme höpsö!;)

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Pyllistä!:)

Ok! Otsikko kuulostaa hieman hullulta, mutta opetin Glorialle siis viikonloppuna uuden tempun! Eli pyllistyksen...:) Toisinsanoen kumarra. Eli Gloria laittaa etutassut maahan ja jättää peräpään ylös!:) Näyttää kyllä aikas söpöltä! Laitan nyt piakkoin kuvan siitä tänne blogiin!;)  Viikonloppu meni rauhaisissa merkeissä, kävin neidin kanssa pitkällä lenkillä ja punnittiin se! Olin kyllä niin onnellinen kun vaaka näytti lukemaa 8,4!:) Eli viikossa on lähtenyt liki 400g! Toinen viikko niin ollaan suurinpiirtein normipainossa. Sunnuntaina Gloria oli taas mumolassa päivähoidossa!:) Kiva ja rentouttava viikonloppu oli!;)
Kuva arkistojen kätköistä!:)

perjantai 10. helmikuuta 2012

Shining dog!:D

Tänään perjantain kunniaksi pesin Glorian! Neiti oikeen inhoaa pesua ja päättikin tehdä homman vaikeaksi pakenemalla boksiin... Kun neiti oli vihdoin saatu rahdattua kylppäriin niin hän sitten päätti käydä kyljelleen  lattialle ja rötköttää siinä kuin lahna niin että suihkun alle nostaminen oli mahdotonta!;) Kekseliäs tuo koiruus!! Sain sen kuitenkin pienen houkuttelun jälkeen sinne suihkun alle ja huudeltua ja vaahdotettua turkin. Käytin trimmaajan suosittelemaa terrieri turkille suunnattua shampoota, joka ei pehmennä turkkia. Länttäsin sitä ehkä hieman liikaa, mutta tuli ainakin  puhdas! Turkki oli pesun jälkeen kyllä karkea, mutta mahdottoman pörheä.;)     Sitten Gloria päätti just pari päivää sitten aloittaa juoksunsa joten ArkiToko ryhmän ohjaaja sanoi että tämäkin kerta jää meillä sitten väliin... Hiihtolomallakin jää kerta väliin, aina jää kerta väliin... Murrrr... Kohtalo ei nyt suosi meitä!:( Olin oottanut tota koko viikon joten pettynyt olin, mutta eihän me voida mennä sekottamaan uros koirien päitä ja pilaamaan sitte muiden harkkoja. :) Ohjaaja sitten suositteli että vaihdetaan maaliskuussa alkavaan ryhmään ettei näin moni kerta jää väliin. Täytynee harkita asiaa. Onhan se hieman vaikea sähköpostitse mennä neuvomaan mitä muut tekee ryhmässä, joten luulempa että vaihdetaan se ryhmä!  Netistä löysin taas yhden mätsärin lisää, joten nyt meillä on huhtikuussa vissiin kolme, jos kaikkiin päästään ja kesäkuulle on tiedossa vähintään yksi!:)Aika menee siis niitä ja Tokoa odotellessa!!:D Jos se agilitykin alkaa joskus niin ollaan kyllä paljon menossa!!:D

Gloria päätti käyttäytyä vaikeasti...


Neiti oli närkästynyt...

Sitten hieman kuivausta...:)
Saatiin muuten dogsitter keikka tohon maaliskuulle! Päästään hoitaan yhtä ihanaa Cockeria!:)

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Laihdutusta ja "sairastelua"

Joo, tänään on Gloria neiti ollu vähän alamaissa... Oli päivähoidossa mummolassa ja siellä oli oksentanu oikeen kunnolla matolle ja sen jälkeen ei ollu maistunu mikään ruoka eikä edes piimä... Kotiin kun oli päässy niin meni vaan yläkertaan yksin nukkumaan ja tuli sieltä vasta kun tulin itse kotiin...(ei yleensä tykkää olla yksin) Nytkin nukkuu omassa boksissaan! Voi pikkusta!:)  Laihdutuksesta sen verran että ollaan nyt alettu käyttämään Gloriaa viisi kertaa päivässä lenkillä, ylimääräiset namit ja herkut on jätetty pois ja ruokaa vähennetty hieman. Lisäksi pidetään tarkkaa kirjaa neidin painon laskusta! Josko se tuosta!:D

tiistai 7. helmikuuta 2012

Trimmaus ja laihdutusta...

Oltiin Glorian kanssa eilen trimmissä! Viime trimmauksesta oli kulunut yli 3kk joten neiti oli "hieman" jo karvainen... Jätettiin Gloria sitten trimmaajan käsiin tärisemään(rassu) ja lähdettiin kaupungille hetkeksi!:) Käytiin sitte parissa kaupassa ja haettiin rahaa pankkiautomaatilta ja ajettiin takasi! Gloriasta oli lähteny ihan sairaasti karvaa ja neiti näytti niin pieneltä;)... Juteltiin siinä sitten hetki trimmaajan kanssa ja hän sanoi että Glorian turkki on hyvin saatu "korjattua" ja karkea westie karva puskee jo reippaasti esiin... Huh! Saatiin myös hieman palautetta Glorian painosta, neidillä on kuulemma aika reilusti ylipainoa joten sitä lähdetään nyt sitten pudottamaan... Kurjaa elämää neidille tiedossa, ei nameja, vähemmän ruokaa ja paaljon lenkitystä! Mutta tulee koiralle parempi olo ku ei ole sitä ylimääräistä rasva kerrosta häiritsemässä!:P Otettiin myös Glorialle trimmaajan suosittelema shampoo, joka on tarkoitettu juuri karkealle terrieriturkille, kun entinen shampoo pehmentää karvaa aina pesun jälkeen joten nyt pääsee neiti parin pv. päästä pesulle!:)                 Ens vk. loppuna on vihdoinkin se Toko joten nyt pitäisi sitten vähän harkata sitä kontaktia, se on nyt vähän jäänyt joten pitäis ryhdistäytyä!! Samalla käydään sitte lauantaina ottaan Mustista ja Mirristä ihoinfektioiden, hiivabakteerien ja sienibakteerien ehkäisyyn ja hoitoon tarkoitettu kutinaa rauhoittava hoitoseerumi, kun on neiti taas alkanu nuolemaan nuita tassujaan... Tuossa alla on seisotus kuva pienestä, pulleasta, pulista koirasta...:D


Pikku pömppö maha oikeen näkyy...:)


Trimmissä...

lauantai 4. helmikuuta 2012

Vihdoinkin viikonloppu!;)

Aaah... Niinkuin otsikosta näkyypi olen niin sairaan onnellinen kun on viikonloppu! Ollaan Glorian kanssa koko pv. tehty kaikkea mihin ei viikolla oo aikaa! Käytiin iltapv.:llä pitkällä lenkillä ja oli kyllä huisin kylmä! Mutta Glorialle ostettiin just pari pv. sitten tossut jotka oli kyllä tosi hyvä ostos!:) Neidillä ei palellu tassut  yhtään vaan se viipotti koko ajan edellä... Sitte päästäänki siihen huonoon juttuun eli Glorialla alkaa ehkä tassuissa hiiva uusia, koska se on nuollu niitä nyt pari pv. koko ajan! Argh... Mä en jaksa sitä linimenttaus, pesu, linimenttaus, pesu hommaa enää toista kertaa!!! Pitää nyt seurailla tota neitiä!      Tänään tuli muuten ompelukone korajauksesta ja passitin heti äidin kauppaan ostamaan vähän pannan teko "aineksia". Eli tein tänään Glorialle puolikurkkarin, joka ei kurista! Heh...:) Se onnistu itseasiassa aika hyvin näin ekaksi ja sain oikein pannan teko innostuksen! Tekis mieli vaan tehdä lisää pantoja, mutta en kyllä tarvii niin paljon!:D Pitääkin keksiä jotain muuta kivaa ommeltavaa!;) Arkitokoa ei taas tänä vk. loppuna ollu pakkasen takia ja saatiin taas ens viikon läksyks harkata katsekontaktia, tällä kertaa häiriön alla... Toivotaan että nyt sitten ens viikolla päästäis harkkoihin! Päätin tänään että kun tuo Arkitoko loppuu niin jatketaan siitä sitten heti vaan kun mahdollista ArkiJatkoon ja siitä sitten ihan tottis ryhmään! Siitä sitten kokeisiin jos luottamus riittää ja koira tykkää!:) Pitkä matka vielä sinne asti mutta täältä tullaan!!;D Tuossa alla kuvia hienosta uudesta pannasta!:) Anteeksi kuvien ylivalottuneisuus! Nappasin kuvat vaan nopsasti enkä ehtiny oikeen keskittyä! Jos teitä kiinnostaa, voin laittaa joku pv. ton pannan teko ohjeen tänne blogiin!:D  PS. Kiitos hirveästi kaikille uusille lukioille!:D Teitä on jo 10!!! Huippua!

Tarvikkeet!


Valmis panta!




torstai 2. helmikuuta 2012

Koiran 10 pyyntöä ihmiselle!

1.Elämäni kestää ehkä viisitoista vuotta,  jokainen ero sinusta merkitsee kärsimystä minulle. Ajattele tätä ennen kuin hankit minut!
2.Isäntäni , älä anna minun petyä, istuta luottamusta-siitä elän.
3.Jos et ole minuun tyytyväinen, älä ole kauan vihainen minulle, sinulla on työsi, huvisi ja ystäväsi. Minulla vain sinut.
4. Anna minulle aikaa ymmärtää mitä minulta vaadit!
5.Puhu joskus kanssani. Vaikka en täysin ymmärrä sanojasi,niin ymmärrän- joka solullani-äänesi sävyn,joka puoleeni kääntyy.
6.Muista, etten voi milloinkaan unohtaa millainen sinä minua kohtaan olet.
7.Pyydän, harkitse ennenkuin lyöt minua. Leukani voisi satuttaa sinua ja murskata kätesi pienet luut, mutta en koskaan halua käyttää niitä siihen!
8.Ennen kuin haukut minua laiskaksi,ajattele:-Ehkä sopimaton ruoka kiusaa minua,ehkä olin pakotettu olemaan liian kauan auringossa tai kuumassa autossa, tai saattaahan minulla olla murtunut sydän!
9.Pidä huolta minusta kun tulen vanhaksi, muista myös sinä vanhenet!
10.Rakas isäntäni! Kulje jokainen vaikea matka kanssani. Älä koskaan sano:"En voi sellaista nähdä" tai "Sen on tapahduttava poissa ollessani."Minulle on kaikki helpompaa sinun kanssasi.
-Myös viimeinen matkani!