tiistai 26. kesäkuuta 2012

Piha treenailua...

Tässä teille kunnon paketti meidän treenailua! Tänään treenailtiin siis pihassa jotain tokon tyylistä sähellystä, näyttely/mätsäri hommia ja laitettiin temput videolle. Taas jouduin sen kameran kanssa säätämään, kun en kuvaajaksi ketään saanut.:) Joten multa jossain videossa pää pois, juu mut kuitenki. Tuossa alla on videot! Laittakaahan kommenttia, jos huomaatte jotain silmiin pistävää.

Mätsäri harjoittelu: 



Tässä mätsäri videossa haluaisin erityisesti mielipidettä siitä liikkumisesta. Eli onko vauhti teidän mielestänne sopiva vai olisiko syytä nopeuttaa vauhtia?

Temput:

Tässä on osa Glorian osaamista tempuista. Jos joku haluaa ohjeet tempun opettamiseen, voin laittaa ne tänne blogiin!:)

Toko:

Tässä sitten meidän Tokoa. Juu, aika sähellyksen näköistä ja niin edespäin. Tokosta ollut pientä taukoa jonka huomaa. Nyt ollaan kyllä parina päivänä muistuteltu sitä perusasentoa, seuraamista ja paikallaoloa mieleen. Paikkikset menee omaan silmään hyvin, seuraaminen ihan ok:sti ja perusasennot ihan hyvin, ajattelin kuitenkin ottaa perusasennon harjoitteluun seinän avuksi jottei asennosta tule vino. Syksyllä olis Toko kurssi kova sana, mutta en tiedä antaako rahatilanne silloin periksi. Katsotaan nyt!

6 kommenttia:

  1. http://www.aapofoxi.blogspot.fi/2012/06/haastetta-haastetta.html taas näitä iki ihania haasteita.. :D

    Musta toi kehävauhti on just oikee! jaja toi kurre temppu on ihana! Oon koittanu sitä opettaa Aapolle, mutku hää on nii sählä et ei siit mitään tuu :D

    VastaaPoista
  2. Haaste: http://tayttavauhtia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Vastasin kommentiisin omassa blogissa, ja nyt voin kommentoida vuorostani sinun blogiasi.

    Ekaksi kirjotat hyvää ja selkeää tekstiä, js riittävän usein tulee postauksia! Gloriasta että sinusta kattavat esittelyt. Bannerin kuvat ovat myös todella hyvät, ainoo juttu että banneri vois olla hiukan värikkäämpi :)

    VastaaPoista
  4. Oih, tännehän oli tullut reilusti kommentteja! Kiitos...
    Veera// Kiitos haasteesta! Toi kurre oli Glorialle ainakin hirmu helppo opettaa, meillä sanana on tanssii mutta kyllä se ihan kurrelta näyttää...:P

    Essi// Kiitos haasteesta sinnekkin, toteutan molemmat haastet paremmalla ajalla!

    PauGe// Kiitos arvostelusta! Ulkoasu tuleekin muuttumaan piakkoin, sain kaverin tekemään meille ulkan!:)

    VastaaPoista
  5. Kiva blogi! jään kyllä seuraamaan :) ja tietenkin petsiestä bongasin tämän :D haha, mutta kuitenkin. kysyinsin apua siihen että miten olet opettanut Glorian kuuntelemaan ulkona noin hyvin? :) mulla on se ongelma että koirani kuuntelee sisällä hyvin mutta jos ollaan ulkona niin ei oikeen kiinnosta kuunnella ja jos on irti niin ei anna kiinni vaan haukkuu ja sillai "leikkii" vaikka olisi herkkuja tai leluja apuna :D :s

    VastaaPoista
  6. Kiva jos tykkäät!:) Käytiin Glorian kanssa keväällä ArkiToko-kurssi joka on varmasti osasyynä tuohon pihalla kuunteluun... Siellä paljon vinkkejä, kannattaa mennä jos vain lähellä järkätään. Oletko kokeillut jotain extra hyvää namia esim. kuivattu kala/munuainen tai raakaliha jos koiran maha kestää? Tai annat ruoat pihalla etkä kupista. Tai ostnut uuden kiva lelun jota et heti anna koiralle vaan "leikit" sillä itse sisällä(heittelet itsellesi, katselet sitä) ja kun koira on ihan intona laitat lelun pois. Tätä vähän aikaa ja sitten otatkin sen ulos ja leikit sillä koiran kanssa.(en ole kokeillut mutta voisi toimia)Idea siis se että koira ei saa leikkiä juuri tällä "maailman parhaalla" lelulla muutakuin kanssasi,voisi alkaa kiinnittää paremmin huomion sinuun. Lelua/ namia aina kun katsoo sinua ja ottaa kontaktia... Tuossa jotain vinkkejä jotka voisi toimia, mutta se ArkiToko oli kyllä tosi hyvä joten sitä suosittelen lämpimästi, siellä siis käytiin arjen asioita läpi. Esim, hihnassa kulkeminen, kontaktin otto yms.

    VastaaPoista