lauantai 22. joulukuuta 2012

Astetta rennompaa tokoilua...

Muurrrrrr....

Heh, innostuin tuosta rallysta niin paljon että alettiin heti Glorian kanssa hommiin... Olen hieman opiskellut liikkeitä ja osaa niistä on jo pikkuisen treenitty tai kokeiltu. Olohuoneen matto on just perfect perusasento hommiin ja kyllä siinä just ja just mahtuu 360 asteen käännöksiä tekemään...;) Perusasentoon tulo alkaa sujua, nopeutta pitäisi saada lisää, mutta se tulee ajan mittaa. Luoksetulon istumaan jääminen on parantunut myös reippasti kun käskynä on pelkkä istu. Ollaan nyt edetty vähän kerrallaan ja videosta näette tuloksen. Eli huimasti mennyt eteenpäin. Nykyään jää melkein aina ekalla käskyllä.





Tänään oli ensimmäinen kerta pitkään aikaan kun uskallauduin ulos vetämään lyhyet treenit.  Saatiin lainaksi tuommoisia urheilukeiloja pujotteluun ja spiraaleihin. Kaverin sain jäätymään ulos kanssamme ja hän ottikin muutamia videoita spiraali, pujottelu, käännös, luoksari yms. liikkeistämme. Seuruu on pitkän tauon jälkeen hirmuisen väljää, sitä pitääkin alkaa treenimään tiiviiksi heti ensitilassa. Muuten menikin ihan kivasti kaikki, vaikka ensimmäistä kertaa vasta kokeiltiin. (Paitsi tuossa pujottelussa tehdään vähän hassusti tuo loppu...) Kädet kerkesivät kyllä jäätyä, mutta pääasia että koiruudella oli pitkästä aikaa kivaa tekemistä ulkona. Pitihän hurtan liikkeiden välissä vähän irroitellakkin niin hauskaa sillä oli. Päättipä hän sitten vähän kovistella mun housujen lahkeita ja muuten vetää pientä rallia siinä ympärillä. Hetken päästä taas keskityttiin sitten työntekoon.:) Alla on muutamia videoita Rallyily puolesta:






Tänään saatiin joulutokari käteen joten loma pääsi alkamaan. Mukavia numeroita toikkarista löytyi joten hyvillä mielin päästään rentoutumaan. Lomalla tehdään G:n kanssa paljon kaikkea mahtavaa ja ollaankin sovittu muutamien kavereiden kanssa "koiratreffejä" lomalle. Saatais nyt tuo jalka kuntoon niin Gloria pääsis kunnolla riehumaan kamujen kanssa. Inhottavaa jos kaikki hauska jää väliin tuon typerän kipuilevan polven takia...:// Pienenä iloisuutena on kuitenkin se että polvi alkaa kestää jo neljä lenkkiä päivässä joskin hieman lyhyehköjä. Lopussa aina linkataan, mutta se taitaa johtua enemmän kylmästä kuin kivuista. Hieroja olis hyvä tilata johonkin väliin, sillä toisen jalan ontuminen on saattanut kipeyttää toisen puolen lihaksiston joka on joutunut kovaan rasitukseen.

Tämä postaus olikin sitten viimeinen ennen joulua joten toivotan nyt kaikille lukioille mahtavaa joulua. Viettäkää rauhallinen ja rento joulu ja muistakaa pientä hännänheiluttajaanne omalla paketilla.;) Meillä ei olekkaan vielä G:lle pakettia, mutta pieni lahja hankitaan tuota pikaa!:D

4 kommenttia:

  1. Tosi hauskan näköistä tuo Rally-toko !! Tekisi ihan mieli kokeilla Nellinkin kanssa :)

    VastaaPoista
  2. annika// se on kyllä tosi hauskaa! Kokeilkaa ihmeessä...:)
    Petra// Jep, sitä se on!

    VastaaPoista