keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Mikä tekee sut onnelliseksi tekee mut onnelliseksi...


Synttäriherkusta nauttimassa!

Tänään meinasi vappuhulinoissa unohtua kokonaan päivän tärkein asia eli Glorian synttärit! Meidän pieni Gloria täytti jo 7v. Ihan hassua, vastahan se meille tuli 4v tyttösenä. Tänä vuonna alkoi meidän neljäs vuosi yhteistä matkaa! Vielä ei Glorialla ikä paina jaloissa, vaan hyvin jaksaa vielä ravata oravien perässä ja lenkkeillä ja treenata ja leikkiä ja mitä kaikkea. Se on kyllä semmoinen monitoimi wesseli.:)


Tosiaan vasta illalla muistettiin mikä päivä tänään on, kun olin Paulan ja Kertun kanssa lenkkeilemässä. Siinä sitten tuli jotain kautta puhetta päivämäärästä ja yhtäkkiä Paula tajusi, että tänään on muksun synttärit. Synttärin kunniaksi Gloria pääsi trimmipöydälle yli tunniksi. Sain sinä aikana kammattua siitä kammallisen pohjavillaa sekä nypittyä hännästä ja toisesta kyljestä sylillisen karvaa. Glorialla on muutenkin aivan kauhea karvanlähtö päällä. Monet sanovat ettei westistä lähde ollenkaan karvaa, mutta tervetuloa vaan meille katsomaan. Pohjavilla pöllyää, kun pikkuisenkaan rapsuttaa... Nyt Gloria on kuitenkin niin nätti, että kelpaa tosiaan vappua ja synttäreitä juhlistaa!


Lenkin ja trimmin jälkeen kaivoin kaapin pohjalta Glorian synttärilahjan. Maailman varmin ja paras lahja, jonka Glorialle voi antaa on aina jotain syötävää. Tällä kertaa neiti sai poron rustoluun, jonka iskä oli tuonut lapista jo aikaisemmin keväällä. Sen parissa herkuteltiinkin aika tovi. Nyt pieni juhlakalu nukkuu tässä vieressä ja tuhisee unissaan. Hyvää syntymäpäivää Gloria!:)

4 kommenttia: