torstai 2. lokakuuta 2014

Rompun rokotukset ja Glorian osteopatia




Mun on pitänyt kirjottaa jo monena päivänä, mutta en ole sitten ehtinyt. Romppula sai tänään rokotusten tehosteet eli nyt olis sitten suunta treeneihin ja ihmisten ilmoille. Rabies vähän kirveli, mutta muuten meni hyvin. Painoa oli tullut reipas kilo eli nyt on painoa 4,7kg. Kasvavalla miekkosella on ihan järjetön ruokahalu, ja ruokaa menee edelleen kolmesti päivässä ihan sen takia, että muuten ruokaa menisi kerralla hirmu määrä. Aamulla saa lihaa, jossa mun erehdyksen vuoksi on nyt myös luuta mukana. Iltapäivällä saa lihaa, puuroa ja joskus kermaviiliä/raejuustoa sekä kananmunaa, ja vielä illalla Romppu saa nappula annoksensa, jossa on vielä hiukan lihaa maistuvuuden parantamiseksi. Kaikilla kerroilla isot annokset ja silti jätkä ei ole (ainakaan vielä) lihavassa kunnossa. Pientä tervettä pyöreyttä siinä on, mutta se on vaan hyvä.

Hampit kanssa alkaa vaihtumaan. Ikenet on turvoksissa ja Romppu puree nyt aika paljon. Lääkäri sanoi, että vissiin yksi etuhammas olisi jo vaihtunut huomaamattamme. Muuten Romppu on terve westien alku, joka täytti 16vk eilen. Sunnuntaina Romeo pääsee treenaamaan tokon alkeita yhteistreeneihin!

Gloria puolestaan kävi viime sunnuntaina osteopaatilla. Oli kuulemma paljon paremmassa kunnossa kuin viimeksi. Jumeja ja lukkoja oli huomattavasti vähemmän. Tällä kertaa kuitenkin vähän eri paikoissa kuin viimeksi.Molemmilla puolilla SI-nivelet oli lukossa, samoin lannerangassa oli jotain pientä häikkää. Saatiin kuitenkin ohjeeksi jatkaa alkuvuoteen asti hierojan kanssa eli ennen alkuvuotta meidän ei tarvitse enää käydä Jaana-Kaisan käsittelyssä ollenkaan. Hieronnan tarvetta katson tässä muutaman viikon päästä, vähän riippuen siitä miten palautuu tuosta käsittelystä ja alkaako näkyä jotain oiretta. Ehkäpä toisaalta treeniviikonlopun jälkeen olisi hyvä käydä tsekkauttamassa kroppa. Katsotaan.

Sussu otti Romppulasta muutamia ihania kuvia viikko (?) sitten. Ne koristavat nyt tätä postausta eli kiitos Sussulle kuvista jälleen!:) Rompusta on kyllä kasvanut niin hieno mies. Viikko sitten nosti ekaa kertaa jalkaa, mutta väliin pissii taas tyttömäisesti. Onneksi on vielä pentumaisen kontaktinhakuinen ja tykkää tehdä hommia. Toivottavasti tämä ei muutu murkkuillessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti