torstai 5. helmikuuta 2015

It´s always a good time



Viime päivät on olleet aika perusarkea, mutta kaikkia kivoja pikku auringon pilkahduksia löytyy. Olen tehnyt Glorian ja Rompun kanssa hommia joka päivä. Romeo on oppinut todella paljon uusia juttuja ja vanhoja ollaan kerrattu/edistetty hiukan. Varmaan toistan itseäni, kun sanon, mutta pikkumies on ihan sairaan nopea oppimaan ja sheippaaminen on ehdottomasti sen juttu. Välillä tietysti, jos naksausta ei heti kuulu, niin jätkä turhautuu ja meinaa lähteä lätkimään, mutta kun haistaa taas ihanan herkun niin äkkiä ne aatokset muuttuu...

Romppu on ollut nyt pienellä laihiksella, joten treeninamien antamista on pitänyt hieman pitää silmällä. Löysin paikallisesta eläinkaupasta alle puolikkaan pikkurillinkynnen kokoisia hirvipaloja. Ajattelin aluksi, että Romeo ei edes maista niitä, mutta maku taitaa olla aika tuju, koska noinkin pienestä palasta Romeo tekisi mitä vain. Niitä saa mennä runsaastikin yhdellä treenikerralla eikä siitä silti tule isoa määrää.

Uusia juttuja mitä Romeo osaa/ollaan parasta aikaa harjoittelemassa/ollaan kokeiltu on aika paljon. Tietysti pidetään aina selkeä tauko uusien asioiden opiskelun välillä eikä lähdetä sotkemaan keskeneräisiä asioita toisiinsa treenaamalla niitä saman aikaisesti. Treenin alla ovat tällä hetkellä siis "jätä" ja "seiso". Noutoa pitäisi edistää eteenpäin ja paikkallaolo ottaa treenin alle. Uusia juttuja, jotka Romeo on jo oppinut ovat pyöri, joka opeteltiin osteopaatin neuvosta, jotta kroppa saisi venytystä sekä tassun antaminen , joka tosin on vielä vähän vaiheessa. Romeota on kiva opettaa, koska siitä oikeasti näkee miten sen pikkuisissa aivoissa raksuttaa kovasti. Sitten kun se onnistuu niin ai että on kivaaja pikkuhäntä vipattaa!:)

Gloria puolestaan on treenannut rallytokoa. Ollaan tehty eteen tuloja ja siitä kiertoja sivulle joko takaa tai suoraan. Muitakin liikkeitä ollaan muistuteltu mieleen. Välillä tehtiin myös vähän jumppaa eli nostelin tassuja vuorotellen ja Gloria sai tasapainotella. Välillä kaksikin tassua oli samaan aikaan ilmassa ja silti pysyi hyvin. Polvi on ollut nyt aika hiljakseen ja neiti on liikkunut näpsäkästi ilman mitään pomputteluja eli voi olla, että kovat pakkasetkin oli ikävät nivelille. Gloria myös ontui muutama päivä sitten toista etujalkaansa, mutta se oli todennäköisesti joku ihan pieni venähdys tai joku tikku osui anturan väliin tms. koska meni näin nopeasti ohitse. Nyt on molemmat koirut täysin terveitä, ja toivotaan että sellaisina pysyvätkin. Tämä alkuvuosi on ollut sellaista alamäkeä terveyden kanssa, että allekirjoittaneelle sopisi pieni breikki kaikista terveyshuolista. Ja kommenttia saa jättää videoista. Onko ne kiva lisä postauksiin eli jatkanko niiden laittamista?

4 kommenttia: