perjantai 30. maaliskuuta 2012

Koirasportti!

Oltiin siis eilen käymässä Laukaan koirauimalassa, koirasportissa! Matkalla eksyttiin kivasti fiksun navigaattorin ansiosta ja päädyttiin keskelle korpea. Vasta kun auto ei noussun enää yhtä jyrkkää mäkeä ylös alkoi vähän epäilyttää tuo reitti valinta... Päädyttiin kuitenkin parin puhelun jälkeen perille, onneksi!:) Uimalassa oli hallintyyppinen tila jossa oli iso allas sekä leluja ja eri kokoisia pelastusliivejä... Ensin käytettiin Gloria ja Tessu suihkussa ja sitten etsittiin sopivat pelastusliivit. Ja eikun altaaseen... Ohjaaja oli kyllä ihana ja kannusti kumpaistakin koiraa! Molempia aluksi hirvitti altaaseen meno, mutta ohjaaja oli tukena ja turvana ja auttoi molemmat koirat pehva edellä rampin kautta veteen. Olin ajatellut että Glorian uinti asento on väärä eikä se osaa kunnolla uida, mutta kas kummaa neiti ui kuin vanha tekiä! Ensimmäisellä kerralla uitiin vain 5 puolikasta kierrosta, koska koirat olivat jo yhden puolikkaan jälkeen väsyksissä. Glorialla varsinkin oli lievää stressiä jo ennen altaaseen menoa joten oli parempi olla menemättä eka kerralla liikaa. Mahtavaa oli kyllä ja kokemuksena uskomattoman hieno!:) Uudestaan mennään kyllä heti kun mahdollista. Ainakin kerta ennen kesää, mutta kesällä uidaan sitten järvessä! Tässä hieman kuvia reissusta. Anteeksi kun ovat hieman kohisevia... Ja kiitos hirveästi uusille lukioille ja tervetuloa seuraamaan meidän juttuja!:)
Pelastusliivien sovitus!


Uimassa!


Gloria ui melkein itse!;)



Tessukin ui hienosti!
Lelua pelastamassa...

 

3 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia!! Minäkin olen ajatellut viedä Nellin tuonne uimaan mutta kun se pelkää veteen menoa ja suihkua :D Muuten kyllä se tykkää uida ainakin järvessä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! kuvat on kyllä hieman epätarkkoja, mutta eihän se haittaa...:) Suosittelen ehdottomasti menemään, koska Gloria pelkäsi kesällä vettä ja inhoaa suihkua, mutta ohjaaja on todella asiantunteva ja sai Gloriankin suosiolla veteen!:) Kannattaa käydä kokeilemassa!! Tosi kiva liikuntamuoto koiralle!

    VastaaPoista
  3. Ok. Täytyis varmaan käydä kokeilemassa :)

    VastaaPoista