GloriaNimi: Glorija winter snowflake Synt: 30.4.2007 Skp: narttu
Paino: n.7,6kg Polvet: 1/1 Silmät: Terveet
Näyttelyt: H Toko: ALO1 Rallytoko: RTK1

Gloria on ensimmäinen koirani ja tuli meille kodinvaihtajana ollessaan 4v. Olimme harkinneet westietä pitkän aikaa, mutta itse olin westien hankintaa vastaan, sillä pidin sitä liian haastavana rotuna perheellemme.(Mistähän olin tällaisen ajatuksen saanut päähäni??;) ) Kävimme katsomassa villakoiria, havannankoiria jne. mutta mikään ei tuntunut omalta. Glorian löysin sitten lopulta netin ihmeellisestä maailmasta ja soitettuamme omistajalle lähdimme katsomaan Gloriaa. Oltuamme hetken kylässä Glorian perheessä oli selvää, että tämä koira oli meidän. Gloria taisi tietää sen itsekin, sillä kun avasin auton oven, Gloria hyppäsi ilman hetkenkään epäröintiä takapenkille viereeni.

Luonteeltaan Gloria on mieletön. Siitä löytyy pippuria, mutta se ei ole kuitenkaan millään tavalla vaikea. Sillä on hyvät hermot, ja se luottaa sille tärkeään ihmiseen tilanteessa kuin tilanteessa. Se on aina innokas ja sen lempparia puuhaa on harjoitella uusia temppuja, kun se saa itse kokeilla mikä tärppäisi. Se tekee treeneissä liikkeet täysillä ja sähäkästi. Se ei ole kovin sosiaalinen koiria ja ihmisiä kohtaan. Sillä on neljä omaa ihmistä, joiden seurassa se viihtyy ja joiden viereen ja syliin se käpertyy. Kyllä se muutkin ihmiset ottaa vastaan, mutta pienellä varautuneisuudella.

Harrastuksia löytyy laidasta laitaan, koska Glorialle kelpaa mikä tahansa kunhan se saa tehdä. Näiden reilun kolmen vuoden aikana on kokeiltu agia, mejää, tokoa, rallytokoa, temppuilua, uimista, vaeltamista jne. Kuka sanoikaan ettei westien kanssa voi harrastaa? Päälajeina meillä on kuitenkin nykyään toko ja rallytoko, joiden parissa viihdytään paremmin kuin hyvin, ja joiden parissa on jo tuloksiakin tullut. Kesäisin Gloria harrastaa uimista ja talvella käydään joskus kropan kunnossa pidon vuoksi uimalassa polskuttelemassa. Päivittäisiin harrastuksiin kuuluu tietty lenkkeily, mutta sehän nyt on sanomattakin selvää!