Romeo


Nimi: Happy Jammie´s Be My Dream Synt: 11.6.2014 Skp: uros
Paino: n.6.1kg Polvet: 0/0 Silmät: puhtaat
Lonkat: B/B Kyynäret: 0/0 Selkä: LTV4

Romeo saapui taloon pitkän mietinnän jälkeen. Olin pohtinut pitkään toisen westien hankintaa, mutta Glorian suhtautuminen toisen koiran tuloon jännitti. Myös westieillä esiintyvät iho-ongelmat mietityttivät . Meidän ihanalle kasvattajalle syntyi kuitenkin pentue terveistä vanhemmista, joiden suku oli tiedossa eikä iho-ongelmia esiintynyt kummallakaan vanhemmista. Silmät ja polvet olivat molemmilla puhtaat. Ei sitä sitten lopulta kovin kauaa tarvinnut miettiä, sillä pikkumies oli jo hurmannut koko perheen.

 Luonteeltaan Romeo on todella ihana. Pikkumies on reipas ja villi pieni hurmuri, joka rakastaa puuhailua ja harrastuksia. Romeo jännittää kuitenkin jonkin verran uusia asioita ja ihmisiä eikä ole luonteeltaan sieltä avoimimmasta päästä. Rompulla on myös todella vahva tahto, ja ollaankin pidetty välillä pientä kädenvääntöa asiasta kuin asiasta. Romppu oppii nopeasti ja kykenee halutessaan keskittymään häiriössäkin upeasti. Energiaa riittää, vaikka muille jakaa ja vaikka juuri olisi vedetty pitkä metsälenkki niin pienien päikkäreiden jälkeen vauhtia taas riittää jopa liikaa. Mahtava pieni pakkaus!

Harrastukset tulee tulevaisuudessa keskittymään pääasiassa rallytokoon,tokoon ja koiratanssiin. Näyttelyissä käydään aina välillä, kun huvittaa, sillä LTV4 tuloksen vuoksi Romeo on jätetty pois jalostuskäytöstä. Mätsäreissä sitten harjoitellaan näyttelykäytöstä. Romeo tykkää oikeastaan puuhasta kuin puuhasta, joten miltei kaikkille harrastuksille olemme avoimia. Ainoastaan agilityä emme todennäköisesti tule harrastamaan, koska en uskalla lähteä riskeeraamaan selän kanssa, vaikka eläinlääkärin mukaan kaikki harrastusmahdollisuuden ovat avoimia diagnoosista huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti