Ruudun takana


Tervehdys! Olen 17v lukiolainen KeskiSuomesta ja kiinnostuksen kohteina ovat eläimet ja varsinkin koirat! Itseltä löytyy kaksi ihanaista westietä, Romeo ja Gloria. Mitään muuta kuin terrieriä en voisi ikinä kuvitellakkaan ottavani. On ne pienet ja pippuriset nappisilmät vaan vieneet sydämen.

Harrastuksiin kuuluu koirien kanssa toko sekä rallytoko joita treenaamme tavoitteellisesti. Romppu alkaa käymään myös näyttelyissä kunhan vähän tuosta kasvaa. Kotosalla harjoittelemme myös temppuja ja pieniä koiratanssin alkeita. Muillekkin harrastus vaihtoehdoille olemme avoimia ja kokeilemme mielellämme kaikkea uutta. Toimin 4H:n dogsitterinä ja hoidan sitä kautta myös muita koiria ja kissoja. Eläimet ovat siis todella rakas harrastus ja koirat rakkaita perheenjäseniä.

Koirailun lisäksi soitan pianoa ja teen erityyppisiä käsitöitä välillä enemmän, välillä vähemmän.  Lukeminen ja leipominen ovat myös lähellä sydäntä. Voisi sanoa että pidän hyvin monista asioista eikä aikaa aina riitä kaikkiin ihaniin juttuihin. Stressaannun helposti ja silloin olen aika herkkis, mutta toisaalta olen myös erittäin sisukas ja saan usein asiat kuitenkin järjestettyä parhain päin. Välillä kuitenkin tuntuu, että vuorokaudessa ei ole itselleni tarpeeksi tunteja ja varsinkin koulun viedessä aikaa tuntuu, että monet muut asiat jäävät vähemmälle kuin itse haluaisin.

Haaveilen lukion jälkeen pääseväni opiskelemaan yliopistoon tai ammattikorkeaan. Myös eläimiin liittyvät ammatit kiinnostavat esim. klinikkaeläinhoitaja tai ongelmakouluttaja. Trimmaaminenkin on hurjan kivaa, ja yleensä teen itse Glorialle välitrimmit. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja mihin sitten lopulta päädyn. Tällä hetkellä kuitenkin satsaan lukioon vielä täysillä enkä huolehdi tulevaisuudesta sen enempää. Oma ala löytyy, kun on löytyäkseen!:)

Muita asioita en hirveästi osaa kartoa, kyselkää jos kysyttävää löytyy. Kuvaan Nikon D3100 järkkärillä. Ja kaikki kuvaussanasto sun muut ovat yhä hukassa, mutta harjoittelen ahkerasti kameran käyttöä ja sanastoa joten ehkäpä opin jossain vaiheessa!:D