maanantai 6. maaliskuuta 2017

Porkkanahäntäinen tanssijatarGlorian kanssa olimme tammikuussa Keski-Suomen kennelkerhon järjestämissä koiratanssikisoissa. Olin muutama viikko takaperin päättänyt etten ilmoita kumpaakaan koiraa kisaamaan, sillä meidän kisakestolle on tapahtunut taantuma ja palkatta tekeminen on molemmille koirille aivan mielettömän haastavaa. Viikottaisissa treeneissä meidän sinnikäs ohjaajamme sai kuitenkin meidät pyörtämään päätöksen ja laitoin lopulta ilmon Glorian osalta menemään. Romeon kisaohjelma kaipaa vielä hieman hiomista ja jostain syystä Romeo ei ole ollut parhaimmillaan tuolla kisahallissa. Homma on mennyt treeneissä haisteluksi ja nenu on todella vaikea saada irti hyvältä tuoksuvasta alustasta. Romeo jäi siis kotimieheksi, kun minä ja Gloria suunnattiin kohti kisoja.

Syksyllä Akaan kilpailuissa minulla oli päälläni teemaan sopiva mekko, mutta jo silloin huomasin, että helma häiritsee Glorian liikkumista ja seuraamista. Seuruupaikan hahmottaminen oli helman vuoksi hankalaa ja aiheutti Gloriassa epävarmuutta. Tällä kertaa pukeuduinkin hulmuavaan paitaan, joka helpotti neidin työtä paljon, mutta sopi silti teemaan. Seuruupaikka pysyi paljon paremmin ja itsellänikin oli hyvä fiilis, kun Gloriaa ei tarvinnut vetää perässä...Treenihalli oli meille tuttu viikottaisista temppu- ja tekniikkatreeneistä, joten olimme saaneet testailla kehää jo monia kertoja ennen kisoja. Alunen oli kuitenkin meille (ja monelle muulle) todella hankala, sillä siihen oli jäänyt jostain syystä erityisen paljon hajuja. Lämmittelyssä Gloria haisteli koko ajan mattoa ja namitkaan eivät tuoneet toivottua tulosta, sillä neiti nappasi namin ja jatkoi keskittyneenä haisteluaan. Käytiin loppujen lopuksi lyhyt kierros kisakehässä ja neidin keskityttyä annoin sille superpalkan. Sitten neiti boksiin ja omaa vuoroa jännittämään!

Meidän vuoro tuli seitsemäntenä ja Gloria oli ilmeisesti saanut hajut haisteltua, sillä nenä ei käynyt enää uudelleen maassa. Olin vaihtanut ohjelman alun edellisistä kilpailuista ja se sujui hienosti. Akaalla meidän positioiden väliset siirtymät jäi tekemättä, kun Gloria hidasteli ja itse hätiköin. Tällä kertaa saatiin kuitenkin kaikki jalkojen välistä pujahdukset ja takaakierrot tehtyä sujuvasti. Kun viimeiset laukkakierroksetkin meni vimpan päälle nappiin, oli olo aika käsittämättömän hieno. Tuloslista päivittyi heti suorituksen jälkeen ja en voinut uskoa korviani, kun kaveri huikkasi, että KUMA tuli. Siellä se komeili tuloslistalla, 167p ja kuma. Nyt päästäänkin neidin kanssa vähän pidempiin tansseihin HTM:n puolella ja alkoi se freestyle-koreografiakin teko kutkuttelemaan hieman. Itseasiassa jopa niin paljon, että meillä on nyt jo musiikki ja teema päätettynä. Paulalle suuri kiitos kisakuvista!:)

4 kommenttia:

  1. Jee blogipäivitys!! Gloria oli supertaitava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah joo, tää on lojunut luonnoksissa jo ties kuinka kauan. Päätin, että nyt tai ei koskaan.;) Gloria on!<3

      Poista