lauantai 12. marraskuuta 2011

Mätsäreitä!

Terve... Ajattelin nyt tehä tällasen postauksen mätsäreistä kun en parempaakaa aihetta keksiny!(; Eli Gloria tuli meille tossa kesä- ja heinäkuun paikkeilla ja sen jäkeen ollaan käyty 4 mätsärissä. Ekaan ja tokaan mentiin kaverin ja kaverin koiran kans mutta kahtee toisee vaa Glorian kans...Elikkäs eka mätsäri ei menny todellakaan hyvin. Tytöllä oli tavallinen nahkapanta ku näyttelyhihnaa ei oltu keritty ostaa ja tyttö oli niiiiin innossaan muista koirista että ei keskittyny yhtää...Saatiin punanennauha jota itse kyllä kutsun säälinauhaksi...:D (kaverilla meni upeesti ja sille myös PUN)Toka meni sitte paremmin ja sieltäki PUN ei sij.(kaverilla sama) Noi kuvat on siis sieltä tokasta... Kolmas oli sitte oman paikkakunnan mätsäri jossa oltiin SIN2. Osanottajia oli kyllä vaan pienissä jotai 6-7, mutta hienostihan se tyttö siellä köpötteli! Viimesimmässä oltii SIN3. Tyttö meni kyllä vähän laiskan olosesti ja osanottajia jälleen vain 6... Hienostihan meillä on menny...:D Tyytyväinen olen!!!!
                                           Ennen kehää... Panta vähä häiritsee...
                                            Ja neiti päätti sitte istua pöydällä!:)
                                                           Tittidii... Hienosti menee!!

4 kommenttia:

  1. Glorian ilme 2. kuvassa ;D Mutta hienosti seisoo ekassa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos!:) Hmmmm...Näyttää kieltämättä pikku possulta tossa tokassa... Heh...:D

    VastaaPoista
  3. Mutta eikös punainen nauha ole parempi, miksi se sitten on säälinauha? :) Kiva blogi sinulla, itse en kovin montaa westieblogia täältä blogimaailmasta vielä ole löytänyt..

    VastaaPoista
  4. Juu on punanen parempi... Meni vaan niin surkeesti että ansaitumpi olis ollu se sininen... Totta kai olin siis tosi tyytyväinen toho punaseen!:)

    VastaaPoista