keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Tuhma pikkuneiti!!!!!



Elikkäs oltiin eilen illalla pitkällä iltalenkillä... Neidillä kurapuku/viitta päällä ja valjaat! Yhtäkkiä se alkaa kierimään ja sitten vähän ajan päästä tulee sieltä umpityytyväisenä ja yltäpäältä koirankakassa!!!!!:( AAARGH! Ei sit muuta ku pesulle. Eka koira, sitte puku ja sitte vielä valjaat... Sellasen pikku yllärin se sitte keksi...(: Noooo, pitäähän sitä koiran saada edes joskus olla koira!:D Hiiii, ilalla vielä agia kattooo!!!!

3 kommenttia:

  1. Kiva blogi! Miten saisin tollee pienet kuvat tonne otsikon alle tollasen rivin jossa on kolme kuvaa.Mä nimittäin osaan vaan laitta sellasen jättiläiskuvan, mutta haluaisin tollasen rivin missä on monta PIENTÄ kuvaa :))

    VastaaPoista
  2. Kiva kun tykkäsit!!!! Eli loin picasa kuvanmuokkausohjelmalla kuvakollaasin joho laitoin ne 3 kuvaa.Sitte rajasin. Sitte otin sen bloggerin kautta tohon banneriks.(: Toivottavasti tajusit ees jotain tosta selityksestä...:D

    VastaaPoista
  3. Miten pääsit siihen picasaan ja miten valittit ne ja miten saat ne 3 kuvaa ja miten ne saa siihen bloggeriin ja miten saan banneriks?

    VastaaPoista