maanantai 20. helmikuuta 2012

Kesä, tänne ja äkkiä!;)

Käytiin Glorian  kanssa pitkä lenkki iltapäivällä! Oli mitä ihanin ilma, aurinko paisto ja linnut laulo... Tuli sellanen kevät olo!:) . Noustiin lähellä olevan laskettelurinteen päälle metsää pitkin ja sitte rinnettä alas! Oli kyllä kiva tunne kun upposin aina välillä reisiä myöten lumeen ja oli pelkät farkut jalassa... Sitte oli housut ihanan märät. Gloria jakso hienosti ja viivyttiin varmaan joku vähän yli tunti. :) Kuviakin lenkiltä otin, mutta suurinosa oli jostain kumman syystä epätarkkoja, kun en viittiny rueta sen manuaalitarkennuksen kanssa pelaamaan... Automaattitarkennus ei jostain syystä toiminu ja jätti kuvan epätarkaks... Niinkuin kuvista näkyy...




6 kommenttia:

  1. Tänään olikin ihan keväinen ilma. Ja ihanaa,kun aurinko vihdoin näyttäytyi :). Hyviä kuvia Gloriasta:) Ja kyllä se kesä vielä tulee ;)

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia :) Äänemäessäkö olitte ??

    VastaaPoista
  3. Sitä kevättä odotellaan täälläkin! :) Kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos!:) Äänemäessähän me!:D

    VastaaPoista
  5. Hei ku tosta tarkennuksesta sillon puhuttiin, ni kannattaa tollasessa risukkoisessa maastossa laittaa se manuaalitarkennus päälle, vaikka tuntuiskin hankalalta :) Noissa parissa kuvassa oli ainakin nimittäin tarkentanu noihin oksiin :> Mut noi keskimmäiset kuvat on kivoja :)

    VastaaPoista
  6. Kato, kato... Niimpä onki!;) Ja kiitos kiitos!:)

    VastaaPoista