lauantai 8. kesäkuuta 2013

Duunia vaan...

Kesäloma alkoi jo viikko sitten mutta ei sitä oikein lomaksi voi vielä kutsua, sillä itse olen sidottuna töihin ensimmäiset kaksi viikkoa. No en valita, sillä työ on todella mukavaa varsinkin kun nyt alkaa tottua päivärytmiin. Pääsin siis päiväkotiin ja saan leikkiä ja olla pihalla muksujen kanssa nämä kaksi viikkoa. Okei, on se paljon muutakin kuin leikkimistä mutta ainakin tähän asti on ollut mukavaa. Pitkien päivien jälkeen olen kuitenkin täysin kuollut ja kun tähän yhdistetään juuri iskenyt flunssa/allergia niin olen melkein sohvan pohjalla ja Gloria on jäänyt paljon vähemmälle huomiolle.

Nyt viikonloppuna meitä odotteli myös kaksi aktiivista labbis neitoa lenkitystä ja aktivointia. Olipa ihanat, kun molemmat meinasi ratketa liitoksistaan, kun kaksi uutta ihmistä ilmestyi näköpiiriin. Yö vietettiin neitien kotona ja käytiin lenkillä jne. On se ihana kun neideillä on niin paljon massaa ja lihasta, että kun koira tulee vastaan niin ollaan vähällä lentää puskaan... Onneksi herkut on niin vastustamattomia, että ollaan tähän asti selvitty kunnialla. Hännät  heiluu ja pusuja piisaa molemmilta ja ensi yöksi jäädään vielä koirien seuraksi. Seuraavalle viikolle tuli myös kissan hoito, tuttu mirri onneksi kyseessä. Mukavaa työtä siis luvassa myös viikonlopuille!

Gloriaa olen kovien helteiden aikaan yrittänyt saada uimaan. Sitä ei vaan kiinnosta polskuttelu pätkääkään. "Pakottaminen" on kokeiltu joten nyt yritetään hyvällä. Kyllä se jo menee kahlaamaan lelun perässä mutta uiminen on vielä liian jänskää. Kyllä se on sen kaksi kertaa uinut kunnolla mutta heti kun pohja katoaa jalkojen alta uidaan tosi kovaa vauhtia takaisin rantaviivalle ja pyristellään kaikki vedet pois. Lyhyet treenit vedettiin Annikan ja Nellin kanssa tässä pari päivää sitten ja tauon jälkeen tehtiin töitä hyvin innokkaasti. Kuuma ilma häiritsee treenejä joten ehkä me lykätään ne kokeet syksylle. Treenitään illalla mitä jaksetaan. Laittelen myöhemmin kuvia nyt alkaa jo olla kiire syömään ja sitten äkkiä takaisin labbis neitojen luokse. Muuten, jos jostain löytyy joku innokas bannerin tekiä niin ilmoittautukoon kommenttilootaan. Olisin hyvin kiitollinen, sillä bannerin vaihto alkaa olla ajankohtaista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti