lauantai 3. elokuuta 2013

Äksön, äksön, äksön...

Huh huh. On ollut taas hommaa monen päivän edestä. Mutta maailman parasta sellaista. Keskiviikkona aamulla oli Glorialla jälleen hieronta. Toukokuussa oltiin viimeksi ja nyt uudestaan. Ei siinä ihmeempiä ollut. Gloria oli nätisti, vaikka yrittikin jälleen rimpuilla pois käsittelystä. Hierojalta tuli kommenttina, että neiti on hyvässä kunnossa. Pari pikkuista jumia löytyi mutta ne saatiin hierottua tällä kerralla auki. Nyt voikin sitten pitää hieman pidemmän välin eikä tarvitse hetikään viedä uudestaan käsittelyyn...

Keskiviikko iltana kun oltiin toivuttu aamun koettelemuksesta ja levätty kunnolla lähdettiin porukalla tokoilemaan. Meillä alkoi se tokokisa-ryhmä. Se kestää nyt seuraavat 8vk. Ensiksi jouduin odottelemaan tunnin, kun Annikan ja Paulan ryhmä oli ensimmäisenä. Käytiin lyhyt lenkki Glorian kanssa ja sen jälkeen laitoin muksun autoon ja söin itse mustikoita siinä odotellessa...XD Pitääkin muistaa ottaa ensi kerralla kuppi mukaan ja kerätä Glorialle talveksi ruoan sekaan. Siinä se tunteroinen menikin ja sitten oli meidän vuoro. Puolet ajasta oli ns. teoriaa ja tällä kertaa se koski hyvää treeniä. Kaikkea mahdollista asiaa tuli kuunneltua ja tuon jälkeen pää suorastaan kihisi uutta tietoa... Saatiin muutama mietintä tehtävä kotiin ja sen jälkeen siirryttiin itse tekemiseen. Aiheena oli perusasento ja seuraaminen. Saatiin Glorian kanssa molemmista hyvää kommenttia eikä korjattavaa vielä tässä vaiheessa ollut. Siinä se reilu tunti sitten vierähtikin. Innolla odotan jo seuraavaa kertaa. Silloin puhumme ohjaajan merkityksestä ja treenattavana on kontakti ja seuruu.:)

Torstaina olikin sitten Glorian trimmi. Hyvin turveloksi Gloria olikin päässyt ja karvaa lähti hirveästi. Itse jäin tällä kertaa myös opettelemaan. Siinä tulikin sitten nypittyä vajaa puolet koirasta... Trimmasin näin ekalla kerralla sellaisia kohtia mitä ei hirveästi tarvinnut "muotoilua". Annoin trimmaajan hoitaa vaikeammat paikat. Tarpeeksi oli harjoiteltavaa ihan selästä niskaan välillä. Välillä tuntui, että yksikään karva ei irtoa, vaikka kuinka nypin. Korvakin oli monimutkainen, sillä karva ei tuntunut millään lähtevän irti. Heti kun sain tietooni oikean tekniikan alkoi korvienkin kanssa sujua. Nyt alankin nyppimään Gloriaa myös kotona ja kahden viikon päästä on ensimmäinen kokeilu. Seuraavana hankintalistalla onkin hyvät ohkarit ja trimmipöytä. Nyppiminen oli todella kivaa ja innostuin tosi paljon. En yhtään ihmettelisi jos 2kk päästä kun mennään uudestaan trimmiin niin koira olisikin kalju... No ei vaan. Luulen, että selän ja niskan kanssa menee hyvin mutta pää, rinta ja peräpeili voi vaatia hieman treenausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti