torstai 22. elokuuta 2013

Sekametelisoppa

Oi, kesähelteet tulkaa takaisin...
 Tuntuu, että on taas tapahtunut niin kiitettävästi asioita ettei tiedä mistä aloittaa. Pitkää postausväliä selittelen alkaneella lukiolla, joka vie kiitettävästi aikaa. Onneksi viikonloppuna ehtii puuhata Glorian kanssa ja keskiviikon toko on meidän "hengitysreikä" arjen lomassa. On sitä kuitenkin tullut puuhattua kaikkea mahdollista.

Jos nyt aloitetaan trimmaamisesta niin voin ilokseni kertoa, että olen nyt nyppinyt Gloriaa pari kertaa. En siis kokonaan, vaan hieman selkää ja niskaa. Tuntuu, että karvaa lähtee mutta koiran ulkonäkö ei muutu paremmaksi... Ehkä hieman huonommaksi vain. Koska en ole vielä tässä hommassa kovin harjaantunut olen ottanut Gloriaa aina välillä pöydälle, nyppinyt hetken ja päästänyt pois, sillä vielä en jaksa trimmata kovin kauan yhteen menoon varsinkin, kun koira riekkuu kuin mikäkin väkkärä. Tästä päästäänkin seuraavaan aiheeseen elikkäs tilattiin kaverin kanssa puokkiin trimmipöytä, joka auttaa osaltaan tuohon riekkumiseen, kun Glorian saa kiinni ja ylös. Voin itse keskittyä tekemiseen enkä siihen, että tökin koko ajan Gloriaa oikeaan asentoon. Ilmoittauduttiin myös trimmauskurssille, joka on lokakuussa. Sieltä saadaan toivon mukaan lisää vinkkejä trimmaamiseen. ;)

Tokossa ollaan oltu suhteellisen ahkeria ja treenattu keskimäärin kahdesti viikossa kimppatreenit. Sunnuntaina oltiin porukalla kentällä ja saatiin kunnon häiriötreenit. Mukana oli siis Gloria, Viljo, Nelli ja Touho. Toivottavasti tällä viikolla tulisi vielä lisää porukkaa treenaamaan! Glorian kanssa otettiin seuruuta, paikkista, hyppyä jne. Seuruu meni hienosti, paikallamakuu samaten. Hyppy meni ahterilleen mutta mitä muuta voi odottaa, kun ei treenata sitä kuin kertaalleen viikossa...:P

Kuva meidän edellisistä mölleistä (c)Annika


Tiistaina 20.8. oltiin möllitokossa Jyväskylässä. Alunperin meillä ei pitänyt olla kyytiä mutta viime hetkellä pääsi isä sittenkin viemään.:) Ihan mukavasti meni. Paikallamakuu meni ikävä kyllä ensimmäisen kerran nollille... Viimeiset 10s oli oman laskupään mukaan menossa, kun takana olevalla tiellä meni rekka. Se oli sitten vissiin hyvä tekosyy lähteä makuuasennosta.:// No mutta muut liikkeet meni hienosti ja palkkaamattomuuskin edistyy, sillä sain otettua parhaimmillaan kolme liikettä putkeen. Hyvä me!;) Pisteitä siis 146,5 ja ALO2. Pääasiana kumminkin se, että Gloria teki koko suorituksen ihanan iloisesti ja häntä heiluen! Ohjaaja sanoikin meidän keskiviikon treeneissä, että jos Glorian terhakkaasta porkkanahännästä ei tule iloiseksi niin ei sitten mistään.

luoksepäästävyys: 10                      (väisti mutta saatiin silti 10)
paikallamakuu: 0
seuraaminen kytkettynä: 10           (Teki todella hyvin!)
seuraaminen taluttimetta: 9 1/2      (Lopussa jätätti jonkin verran...)
liikkeestä maahan: 8 1/2                 (Kaksoiskäsky)
luoksetulo:  9                                 
liikkeestä seis: 9                              (Ennakoi vähän perusasentoa)
hyppy: 7 1/2                                     (Ei olla reenitty, joten meni oletettavan huonosti...;) )
kokonaisvaikutus: 10                       


Keskiviikkona oli sitten ohjatut treenit. Siellä ohjelmassa luoksetuloa ja otettiin myös yksi paikallamakuu. Nyt me sitten pysyttiin se 2min, vaikka viereisestä kaukalosta kuuluikin ääniä. Jäi kyllä niin hyvä fiilis siitä ettei paikkiksen kanssa tullut ongelmaa, vaikka tuolla mölleissä nousikin. Pitää vain lisäillä häiriötä ja aikaa... Luoksetulokin meni muksasti mutta maan ihastuttavat aromit meinasivat välillä viedä nenän mennessään.;) Jeps, että semmosta! Mutta aikas tokoisalta meidän arki näyttää. Voisin tehdä joku pv. varta vasten postauksen jostain muusta kun tokosta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti