sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Autumn in my heart



Syysloma alkoi perjantaina, ihanaa! Tänään käytiin Annikan ja Nellin kanssa vetämässä lyhyet treenit ja kuvattiin samalla videolle kaikkea kivaa. Editoidaan niitä myöhemmin viikolla ja tännekin tulee sitten vähän elävää kuvaa Glorian tempuista.:) Treenien jälkeen lenkkeiltiin pitkä lenkki ja loppu ilta laiskotellaan kotona.

Romppu kävi viime viikolla ensimmäisissä yhteistreeneissä ja näyttelytreeneissä. Molemmat meni hienosti ja pätevä pikkumies oli kiltisti. Yhteistreeneissä vähän jännitti uudet koirat ja hajut, mutta näyttelytreenit, jotka oli samalla kentällä meni paremmin, kun kenttä oli tuttu. Paula ja Kerttu oli mukana näyttelytreeneissä ja Kerttukin meni mahtavasti, vaikka toiset koirat oli hurjan pelottavia... Harmi, kun noita näyttelytreenejä on niin satunnaisesti ja  harvoin. Oltaisiin muuten ehditty käymään Rompun kanssa useampikin kerta ennen lumen tuloa. Keväällä olisi sitten varmaan jo ensimmäisen näyttelyn aika, mutta sitä ennen käydään muutamia mätsäreitä. Romppu sai kehujakin, että on  lupaavan oloinen pentu!

Glorian kanssa on ollut vähän ihon kanssa probleemaa. Glorialla se johtuu ihan syksyn kosteudesta. Mitään muuta en inhoa niin paljon kuin näitä syksyn kelejä. Koko ajan saa olla kuivaamassa ja jos kosteutta jää tassuihin niin se on sitten siinä. Niitä lutkutetaan sitten koko ilta. Pyyhkeelläkään ei oikein saa, joten olen pari kertaa ottanut talouspaperilla, joka imee hyvin kosteutta. Föönaan ne myös yleensä illalla, jotta Gloria saa nukkua yön rauhassa. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti