keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Naksutellen!

Terveps! Olen nyt ruennut enemmän perehtymään tuohon naksutinkoulutukseen. No joo, perehtymään ja perehtymään... Tosiasiassa ehdollistin aiempien tietojeni perusteella neidin naksuun ja aloin opettamaan naaman pyyhkäisyä pyyhkeeseen.:) No tuotti nopeasti tulosta ja Gloria tajus kivasti idean! Temppussa ollaan siinä vaiheessa että koskee pyyhettä kuonolla nopeasti. Yritin jo siirtää pyyhkeen naulaan, mutta meni ihan ymmälleen joten jatketaan vielä lattia työskentelyä. Lisäksi aloin naksulla opettaa myös näyttelyseisotusta jotta vihdoin voin kunnolla seisottaa niin että toinen käsi pitää häntää ja toinen hihnaa. Näyttää hirmu hyvältä naksun kanssa, mutta toisaalta kävi just trimmissä joten näyttää miten tahansa seisotettuna hyvältä!:P Mutta juu tää oli vähän tämmönen pika postaus, uutta juttua tulee viikonlopun Barf-luennolta!:)

2 kommenttia:

  1. Mäkin ostin naksuttimen joskus viime vuonna, mutta en ole vielä oikeen alkanut sitä kunnolla opettelemaan :) pitäisi kyllä, taitaa olla ihan kätsy koulutuksessa! Ja myös tuota ilman namia-seisotusta pitäisi sofinkin kanssa harjoitella, mielellään ennen heinäkuun näyttelyitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mäki tuon kapineen ostin kanssa varmaan vuosi sitten ennen kuin Gloria oli meille edes tullu... nyt vasta kaivoin kaapin pohjalta ja päätin kokeilla...:)

      Poista