perjantai 7. syyskuuta 2012

Please koira, liiku...

Tällä viikolla ollaan oltu Glorian kanssa jo kasi kertaa treenaamassa. Eka kerran keskiviikkoan agilityssä ja torstaina tokossa. Pari viikkoa eteenpäin meillä on juuri näin että agi on keskiviikkona ja toko torstaina. Lisäksi mietin että jos menisi joka tiistai  työstämään tokon asioita koirakouluun joka alkaa läheisellä kentällä. Jäsenille vissiin ilmainen joten sopii meille.:P Jos ei ihan ryhmän osallistu voi ainakin ottaa häiriötä muista koirista ja treenata vaikka toisessa päässä kenttää kontakti ym.

Keskiviikon agilityissä ei Gloria ollut ihan parhaimmillaan. Hyvin hitaasti mentiin eikä koira jaksanut innostua asiasta. Koko ajan oli maassa kiinnostavampia hajuja ja pudonneita palkkapaloja. Jouduin koko ajan aika aktiivisesti pyytämään luokse, mukaan, likkeelle ja muuten jouduin innostamaan aika reippaasti. Esteillä meni kyllä hienosti ja viipotti aikas hyvin (sielläkin kyllä hitaammin kuin yleensä), mutta heti kun oli saanut palkan palasi nenä maahan ja korvat koristeeksi päälaelle... Lihasjumeja mietin syyksi tälle oudolle käytökselle, sillä yleensä on treeneissä pirteä ja halukas pysymään mukana ja treenailemaan. Huono päivä tai oma jännitykseni voivat myös kyllä olla syynä asiaan. No ensi viikollahan se nähdään!

Torstaina lähdettiin vuorostaa Hannan kyydillä tokoilemaan. Vuorossa oli seuraamisen alkeet ja kontaktin kertailu. Luulin että menisi paljon huonommin, sillä vaikka oltiinkin ahkerasti harjoiteltu niin peruasennon kanssa oli pientä ongelmaa. Tyypillisesti ryhmässä niitä ongelmia ei ilmennyt ja neiti teki täydellistä ja tarkkaa työskentelyä!  Saatiin jopa kehuja meidän tekemiseen.:)  Lisäksi tuli vinkkejä seuraamisen ja peruasennon harjoitusten edistämiseen kotona. Kisaamaan ohjaaja kannusti kovasti ensi vuonna kun saadaan liikkeet haltuun, mutta taidan jänistää liikaa... No ainakin mölleihin me lähdetään!;)

Tänä viikonloppuna olenkin itse "juoksutyttönä" näyttelyssä. Juostaan kehältä toimistoon ja toimistosta kehälle viemään tuloksia, autellaan vähän siellä sun tällä. Näkee nyt ainakin nämä kehien kulut marraskuun KV:tä ajatellen! G:n rekisteripaperit eivät ikävä kyllä vieläkään ole tulleet mutta toivottavasti pian! Treeneistä ei nyt valitettavasti ole kuvia, mutta jospa kaveri suostuisi kuvailemaan joku päivä meidän treenejä niin saisin teille tuoretta kuvamatskua meidän tokoilusta.

Treenien jälkeen kelpaa nukkua.

4 kommenttia:

  1. Kyllä noita huonompia päiviä tulee välillä itse kullekkin, välillä jopa pidempiä huonoja kausia, mutta niiden jälkeen tulee taas hyviä hetkiä! :) Kyllä se Gloria tuosta varmasti vielä uuteen nousuun lähtee aginkin suhteen ;)

    VastaaPoista
  2. Tulkaa vaan meidän kanssa koirakouluun :)

    VastaaPoista
  3. Eeva// Niin, näin itsekkin vähän luulen.:) Pitää nyt kuitenkin seurailla neidin liikkumista muutenkin jos sattuu kuitenkin menemään jumiin nuista agitteluista. Itse olen niin innostunut etten sitten treenaa liikaa!;)

    Annika/ Juu!:) Luulen että tullaan ainakin joskus kokeilemaan. Ettei sitten ala kyllästyttää kun treenaillaan monta kertaa viikossa, mutta katsotaan!:) Ja teitä voin tulla kuvailemaan millon vaan jos haluat kuvia blogiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok. Ois kyllä kiva jos voisit tulla kuvaamaan :)

      Poista