tiistai 18. syyskuuta 2012

Till utställning


Tupeeraus (tää ei siis ole se mun kokeilu en sais likimainkaan näi hienoa...)

Tänään tulivat vihdoin nämä kovasti odotetut rekisteripaperit latviasta.  Gloria on ollut siis rekattuna Latvian kennelliittoon ja omistajan vaihdosta ei ollut ilmoitettu sinne. Ennen näyttelyä päätin tämän asia kumminkin hoitaa ja nyt rekisteripaperit vihdoin tulivat!:) Hieman vaikeaa oli kun englannin kielellä täytyi kirjoitella ja kysellä, mutta kyllähän tämä asia sitten lopulta hoitui pienien probleemien jälkeen! Näyttelyn jälkeen aiomme kuitenkin rekisteröidä Glorian suomeen, siinä kuitenkin menee luultavasti piitkä aika joten lähetän ne vasta niin että jos halutaan kesällä näyttelyyn niin ehtii tulla ennen niitä...

Trimmissähän siis käytiin perjantaina. Ihanan kaunis westie tyttönen paljastuikin turkkikasan alta. Tupeerauksen trimmaaja minulle näytti ja kotona sitä sitten itsenäisesti kokeilin, mutta krhm. Jaloista tuli hyvät mutta se pää... Ei tullu mitään. Neiti rimpuloi ja en oikeen osannut vielä tekniikkaa. Ehkä se tästä kun harjoittelen vielä monia kertoja sitä näyttelyä.

Täytin tänään myös näyttelyilmon heti kun on ilmoittautuminen maksettu niin lähtee menemään. Kiva, kiva. Jännäähän se on päästä näkemään tuota näyttely puolta toisestakin näkökulmasta! Hirveesti jännittää, mutta ei sille voi mitään. Jos menee koko homma pieleen ja koira ei esiinny tai tekee tarpeensa keskelle kehää niin se on sitte sen ajan murhe...;P

Ostin kanssa nyt uuden näyttelyhihnan, vanha oli niin ohut ja jo hieman kärsineen näkönen. Ostin nyt semmosen normi lituskan 9mm paksusen ettei hirttäydy siihen jos innostuu ja näin.  Vielä pitäis semmonen normi pieni harja löytää jostain, mutta vielä en ole sopivaa löytäny.

Aloin opettaa Glorialle uutta temppua. Eli tuo hihna/panta. Noutaminen on G:lle tosi vaikeaa joten ensin ollaan treenattu pallolla ja nyt vaihdettiin pantaan. Ensin tarttumisia ja nyt ollaan edetty siihen että se hakee sen pienen matkan päästä ja tuo sen mun eteen. Tosi paljon haastetta meille, kun pieni ärrieri ei ole mikään noutaja!;) Nyt menee tylsähköksi löpinäksi joten lopetan tähän. Viikonloppuna on meillä mätsärit siitä sitte postia!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti