sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Arvostelu tuotteesta

Kuva kopioitu täältä: http://www.nutrolin.fi/


Päätin kirjoittaa pienen arvostelun Nutrolinin Nivel monitehosta, sillä meillä se on ainakin toiminut paremmin kuin hyvin. Tuote on siis suunnattu koirille joilla on nivelrikko tai riski sairastua nivelrikkoon. Tuotteen pitäisi helpottaa nivelrikkokoirien liikkumista tai hidastaa nivelrikon muodostumista ns. riskiryhmään kuuluvilla koirilla. Meille tätä ostettiin ihan Glorian patellaluksaation ja etujalkojen ontumisen takia. (Joka kyllä loppui aika nopsaan, joten varmaan oli vain revähdys tms.)

Paketti sisältää siis öljyn ja tabletit, jotka yhdessä sisältävät omega-3-rasvahappoja sekä tärkeitä nivelravinteita mm. glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia jne. Yhteensä paketti siis sisältää tabletteja 60 ja öljyä 150ml. Sivuilta bongasin, että yksi pakkaus riittää 30kg koiralle kuukaudeksi. Omaan makuun tuote oli aika kallis ja olin hieman epävarma siitä voisiko se oikeasti toimia, sillä Gloria oli syönyt Nutrolinin ravintoöljyä ja senioria eivätkä ne olleet tehneet suurempaa muutosta koiruuden vointiin.

Aloitettiin kuitenkin noiden syöminen ja ollaan nyt syöty tuotetta reilu kuukausi. Yhä ensimmäinen pakkaus menossa eli todella riittoisa. Vieläkin on tabletteja jäljellä kahdeksi viikoksi. Ja tuo ei todellakaan ole mikään "huijausjuttu" vaan se todellakin toimii. Ennen Gloria ei koskaan tullut portaita alas itse, se piti aina hakea yläkerrasta. Välillä se ei myöskään mennyt portaita itse ylös joten se kannettiin. Lenkillä saattoi joskus liikkua hieman jäykästi jne. Tämä oli siis tilanne ennen kuurin aloitusta. Kun nyt ollaan kuukausi syöty neiti menee itse portaat ylös ja useasti tulee myös alas. Isä, joka Gloriaa myös useasti käyttää lenkillä sanoi, että neiti myös liikkuu jonkin verran kevyemmin kuin ennen. Voinen siis todella suositella tuotetta tämän kokemuksen perusteella!:) Täältä voi käydä lukemassa Nivel monitehosta lisää ja muista nutrolinin tuotteista. Nutrolinillahan on valikoimissaan tuon Nivelhomman lisäksi öljyjä pennuille, aikuisille ja senioreille, sekä uutena  tuotteena Nutrolin Sportti, joka on tarkoitettu pääasiassa kovasti  urheileville koirille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti