perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kärsivällisyyttä omistajalle!

Aah tulin purkamaan tänne mun toko innostusta eli jos meidän tokoilut ei kiinnosta skipatkaa suosiolla...;) En kestä enää. Ollaan nyt siis aloittamassa tokon kisaryhmä vajaan viikon päästä. Se kestää kokonaisuudessaan 9vk jonka jälkeen meillä periaatteessa pitäisi olla kaikki tokossa tarvittavat liikkeet kunnossa (jos siis pystytään (lue jaksetaan)  treenata ahkerasti).  Mulla on järkyttävä kokeisiin meno fiilis, tekis niin mieli lähteä kokeilemaan mihin rahkeet riittää. Olen jo katsellut valmiiksi kokeita joihin meillä olisi mahdollisuus päästä kurssin loputtua. Voidaanhan me tietysti mennä kurssin aikanakin mutta minusta on parempi tehdä kaikki kunnolla ennen kokeita.

Ensimmäinen kokeista taisi olla lokakuun alussa, jossa tuomarina oli Marko Puranen. Toinen ja kolmas mahdollinen olivat myös lokakuussa ja tuomareina oli Poutanen ja Kurtti. Lisäksi oli mahdollisia kokeita myös marraskuulle muutamat ja pari mahdollisuutta taisi olla myös joulukuulle. Voi hitsi. Olisi niin hienoa päästä hakemaan se ensimmäinen ykkönen tämän vuoden puolella mutta pitäisi saada kärsivällisyyttä ja tehdä pohjatyö ja liikkeet vahvoiksi ennen kokeisiin menoa. Yhdet möllit oli onneksi ensikuussa 20.8. joten päästään luultavasti vetämään kokeenomainen treeni ja katsomaan missä vaiheessa ollaan liikkeiden kanssa. Tarvitaan luultavasti muutama koe ennen kuin se ykkönen napsahtaa, sillä itse olen järkyttävä jännittäjä...;)

Tänään tehtiin hypyn kanssa hommia. Kaveri tuli hetsaamaan ja namittamaan toiselle puolelle matalaa estettä (poistin esteestä yhden laudan, jotta voin hyvillä mielin treenata eikä ole pelkoa, että jalat alkaisi reistata. Ell kyllä sanoi, että hyvillä mielin voi harrastaa eikä tarvitse varoa mutta en halua ottaa riskiä) Hyvät alku ja loppu verryttelyt pidettiin ja tehtiin muutama toisto ja jalka näytti hyvältä, ei siis ongelmaa... Mutta siis itse treeniin. Tehtiin siis niin, että itse pidin kiinni neidistä ja kaveri huuteli Gloriaa toisella puolen estettä. Meni todella innokkaasti yli ja hakeutui jopa itse seisomaan haettuaan namin. Tämä oli yllättävää, sillä ei olla tehty paljonkaan hyppyä.  Kaverin lähdettyä tein vielä seuruuta lelupalkalla ja yhden hypyn. Molempiin saatiin lelulla todella hieno vire ja innokkuus. Hyppäsi myös empimättä ensimmäisellä käskyllä yli lelun ollessa palkkana toisella puolen. Nyt pitää tehdä aina muutama toisto muutaman päivän välein ja kokeilla myös jollain "oikealla" esteellä ja eri paikoissa. Tuo meidän on tuollainen mun itse rakentama kyhäelmä eli ei todellakaan kovin kummoinen.

Nyt alkaisi sitten se palkkaamattomuuden harjoittelu, joka on varmaan vaikein osa koko prosessia sillä Gloria ei oikein toimi ilman palkkaa... Siihen saadaan kumminkin luultavasti apua kurssilta niinkuin muihinkin ongelmiin. Luotto ohjaaja jolla ollaan pari muutakin kurssia käyty osaa varmasti auttaa asiassa, kuin asiassa. Pitää varmaankin alkaa vaan totuttaa Gloriaa pidempiin pätkiin ja niin, että se luottamuksen siihen, että se palkka on kyllä tulossa kunhan jaksaa odotella. Pisimillään on tehty mölleissä kaksi liikettä putkeen ilman palkkaa. Silloinkin multa loppu palkkapalat taskusta joten mikään suuri saavutus ei ole kyseessä...;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti