sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kesäloman kuulumiset!

Postausväli on ollut hieman pitkä joten nyt onkin enemmän kuulumisia kuin yleensä. On ollut hurjasti äksöniä ja tulossa on vielä enemmän.:) Olin muutaman päivän kaverin luona Tampereen lähistöllä ja Gloria on sen ajan viettänyt kotona nautiskellen hemmoteltavan asemassa. Voi sitä riemua, kun se sitten huomasi kuka astui ulos junasta...;) Tui tui.

Ollaan käyty nyt pari kertaa lenkkeilemässä maailman suloisimman villis vaavi Viljon kanssa. Viljo nosti pentukuumeen korkeaksi käyttäytyen niin kiltisti ja suloisesti kuin pentu vaan voi... Gloria oli pennun kanssa hyvin eikä murahdellut niin kumeasti kuin yleensä. Pienen varoituksen antoi jos meno äityi liian villiksi. Muuten rauhoitteli ja käänsi pään pois jos Viljo tuli lähemmäksi. Pienet treenitkin vedettiin yhdessä ja pitkästä aikaa Glorian tekeminen oli huippua. Tehtiin luoksareita niin, että heti kutsun jälkeen lähdin "karkuun"  ja sain näin tekemiseen hieman vauhtia. Varsinkin loppua kohden vauhti hiipuu joten saatiin siihen parannusta. Seuruussa palkkailin namilla eteen ja teki kyllä todella hyvin!


(c)Anni

Gloria on käynyt myös monesti uimassa. Toivottavasti siis lihaskuntokin on parantunut. Alkukesästä se ui vapaaehtoisesti todella paljon mutta nyt uiminen ei enää paljon kiinnosta. Niinpä tässä yhtenä päivänä vein sen pelastusliivit päällä kauemman rannasta ja tuin sitä samalla kun se polskutteli. Edettiin rantaviivan suuntaisesti ja alku vinkuroinnin jälkeen se ui mukavan näköisesti eikä saanut suuria traumoja vaikkei omasta tahdostaan veteen mennytkään. Pari kierrosta tehtiin ja sitten päästin sen pois. Pitääkin käydä talvella taas uimalassa, sillä viime uimalakerta antoi rohkeutta veteen tutustumisessa.

(c)Anni
Ollaan myös lenkkeilty metsässä ja käyty hommailemassa leikkimielistä hakua, jolla ei ole kyllä mitään tekemistä oikea haun kanssa.;) Innostusta hommaan kuitenkin löytyi joskaan hajuaistia ei hirveästi taidettu hyödyntää... Liikuntapuistossa vedettiin lisäksi 7km lenkki jne. Kyllä on neiti ainakin liikkunut.

Hieronnan tilasin parin viikon päähän niin näkee onko jumeja tullut sitten edellisen kerran. Lisäksi tulossa on trimmi ja reilun viikon päästä meillä alkaa toko-ryhmä.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla teidän kuulumisia! Millonkas tehdään jotain hurttien kanssa? - Hanna

    VastaaPoista
  2. Ihan millon vaan käy!:) Olis kyllä kiva pitkästä aikaa.

    VastaaPoista