sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Miten teet valkoisesta koirasta taas valkoisen?

Tämä viikonloppu oli omistettu kokonaisuudessaan Glorian puunaamiselle. Neiti oli niin järjettömän likainen, että oli jo aikakin pestä tytsy. Käytiin perjantaina hakemassa Hannalta meidän puokkiin ostama trimmipöytä ja puunaus sai alkaa. Gloria ei ollut kovin mieltynyt mun keksimään tapaan viettää viikonloppua...

Perjantai ilta kului siihen, että nypin selän, niskan, hännän ja vähän rintaa. Päätä yritin muotoilla mutta se nyt ei hirveästi kokenut muutoksia. Koko koirasta lähti kuitenkin suuri kasa karvaa eli kai siitä nyt ainakin jotain lähti irti. Kaveri ainakin huomasi muutoksen tullessaan hakemaan meitä lenkille elikkäs vaikka en itse huomaa muutosta niin muut ainakin huomaavat.;) Korvat putsattiin myös ja huomasin, että ovat lähteneet hyvin paranemaan muutama pv. sitten huomatusta korvatulehduksen alusta. Viime keskiviikkona huomasin, että korvasta oli tullut runsaasti eritettä ja se oli lievästi punainen. Nyt se on kumminkin jo täysin normaali eikä mtn. ylimääräisiä töhniä onneksi näy. Selvittiin vissiin säikähdyksellä.

Lauantaina pesin sitten koko koiran. Pesun jälkeen föönasin sen ja kyllä tuo pöytä vaan on niin kätevä. Saan sanoa hyvästit selkäkivuille ja jäykistelyille. Gloriasta tuli niin hohtavan valkoinen ja karva kiiltää ihanasti. Mitä nyt tuli hiukan pörröinen lopputulos... Gloria ei olisi millään jaksanut seistä pöydällä vaan heilui koko föönaamisen ajan. Varsinkin silloin, kun tassut föönattiin niin sitä tassua piti venkslata ihan all the time. Selvisimme operaatiosta hienosti ja Gloria on saanut paljon ihailua osakseen... Illalla lähdetään kuitenkin vesisateeseen treenaamaan tokoa kuraiselle kentälle, että se valkoisuus taisi jäädä yhden illan nautinnoksi.

Muoks// Huomenna lähtee ilmoittautuminen meidän ekoihin virallisiin toko-kokeisiin joten pitäkää peukkuja pystyssä, että saadaan paikka ja onnistutaan saamaan liikkeet kuntoon tuohon mennessä!:)

8 kommenttia:

  1. Teidät on haastettu :) http://treenikaverit.blogspot.fi/2013/09/haasteita.html

    VastaaPoista
  2. Haaste! :) http://empsukanblogi.blogspot.fi/2013/08/haastetta-taas.htm

    VastaaPoista
  3. Meilläkin Elviiran kanssa on edessä ensimmäinen tokokoe ikinä kuukauden kuluttua... Siinä on kisalaji, josta ollaan haaveiltu jo pitkään, mutta uskallus on puuttunut. Eihän sieltäkään pahimmillaan saa kuin hylätyn ;) Minusta on siis ainakin kivaa lukea teidän tokotreenipostauksia, mahtavaa, että westien kanssa harrastamiseen löytyy intoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja ettei vaan oltaisi samoihin tokokokeisiin menossa kuin te? Keuruulle 13.10.?

      Poista
  4. Taidetaan olla samaan paikkaan menossa.:) Keuruulle siis mekin mennään kokeilemaan. Kokeisiin menoa on kyllä lykätty kuukausi kuukaudelta joten nyt otin itseäni niskasta kiinni ja laitoin sen koeilmon menemään sen enempää ajattelematta. Näkee ainakin mitä pitää vielä treenata lisää jos menee hylätyn puolelle.;)

    VastaaPoista
  5. Mahtavaa! :) Ja ei mitään paineita, Elvi käy aina niiiiiiiin kuumana, että kunhan selvitään ehjänä molemmat hengissä kokeesta, niin liikkeistä viis.. Varastamista, edistämistä, haukkua ja muuta pöljäilyä luvassa, mutta jostainhan se on aloitettava ;)

    VastaaPoista
  6. Jep. Meillä taas on vähän päinvastainen ongelma eli kun palkkaa ei tipu niin aletaan hidastella ja saatetaan päättää, että nyt riitti ei kiinnosta enää...;) Onneksi tätä on harvoin ja yleensä toko maistuu. Katsotaan nyt miten selvitään mutta siellä sitten nähdään.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, no onhan meilläkin aina sitten se ongelma, että jos saan Elvin rauhoitettua tai jos se rauhoittaa itse itsensä niin sitten se alkaa paineistua, jos tulee virheitä tai se ei ymmmärrä ja sitten saattaa pelkkä istuminenkin olla mahdottoman vaikeaa. Mutta on se niin palkitsevaa sitten kun homma toimii westien kanssa :) Kokeessa nähdään!

      Poista