torstai 5. syyskuuta 2013

Haastetta päin.

Saatiin Treenikaverit blogista haaste, jonka päätin toteuttaa tähän väliin, kun muuten saisitte kuulla koko ajan tokosta. ;) Kiitokset siis haasteesta! Mutta jos nyt jotakuta hirveästi kiinnostaa niin meidän paikallamakuu on nyt täysin pielessä ollut parina päivänä, että tulipa hyvä mieli kun ilmosin jo meidät sinne kokeeseen... Parina päivänä tehty ja kerroilla 4/5 neiti lähtee... No eilen oli ohjatut joten siellä saatiin vinkit ja ohjeet treenaamiseen. Mieliala nousi heti ja nyt ollaan taas jo positiivisemmalla mielellä.

1. Valitsitko nykyisen koirasi itse (muiden pentujen joukosta) sitä hankkiessasi?
En. Gloria tuli 4v eli en voinut vaikuttaa asiaan.


2. Oliko väri tärkeä kriteeri koiraa hankkiessasi, saitko sen värisen koiran, kuin alunperin halusit?
Westieiden keskuudessa näitä värivaihtoehtoja ei hirveästi ole...:) Mutta siis ylipäänsäkään väri ei vaikuta koira valintaan.


3. Mikä on ihanin kohta koirassasi (esim. pörröinen häntä jne.)? 
Porkkanahäntä on paras! Varsinkin kun se töröttää pystyssä esim. tokoillessa.


4. Miksi otit koirasi juuri siltä kasvattajalta, kuin mistä se on tullut?
Gloria tuli meille aikuisena eli kasvattajaan en ole päässyt mitenkään vaikuttamaan.


5. Oletko ollut tyytyväinen rotuvalintaasi nykyisen/nykyisten koirasi/koiriesi kohdalla?
Kyllä, kyllä. Erittäin tyytyväinen! Jos aikaa olisi ja vanhemmat suostuteltu niin tänne muuttaisi heti toinen kappale näitä.;)


6. Minkä luulisit olevan omalla kohdallasi maximikoiramäärä (eli kuinka monta koiraa pystyisit pitämään talossa samaan aikaan)?
Eiköhän se kaksi varmaan olisi. Haluaisin antaa kaikille koirille parhaan mahdollisen hoidon. (Harrastukset, ruoka, kehonhuolto, aika, yhdessäolo, leikkiminen tms.) Ja en usko, että kahta enemmälle koiralle pystyisin parhainta tarjoamaan eli siis kaksi.


7. Minkä rodun ottaisit, ellet sitä, mikä sinulla nyt jo on?
Irlanninterrierin tai borderterrierin. Eli kolmosryhmässä pysyttäisiin.


8. Suosikkiharrastus koirasi kanssa, miksi juuri se?
Toko. Koira nauttii ja minä nautin. Ei siinä sen kummempaa. Pystyy treenaamaan tavoitteellisesti ja joutuu välillä miettimään tosissaan mikä menee pieleen, kun koira ei onnistu asiassa x. Yleensä kaikki ongelmat johtuvat hihnan tästä päästä joten sitäkin tulee mietittyä.


9. Onko sinulla kisatavoitteita/suunnitelmia koirasi kanssa missään lajissa?
Tokossa olisi tavoitteena se TK1 mutta sillä ei ole kiirettä.  Mahdollisesti olisi kiva päästä joskus kisaamaan avossa tai ehkä kokeilla jotain muuta lajia.


10. Mitkä ovat koirasi parhaimmat puolet?
Kontaktihakuisuus, tietty itsepäisyys, innostuneisuus, hellyys jne.


11. Entäs ne huonoimmat?
Ei huonoimmat mutta haastavuutta koulutukseen tuo se, että mitään ei tehdä ilman palkkaa. Siinä joutuu hieman keplottelemaan ja hiromaan aivonystyröitä sekä tekemään paljon töitä jotta sen saa innokkaaksi ja motivoituneeksi ilman, että palkkaa heilutellaan nenän edessä.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti