keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Syyskuussa lunta...

Niinkuin otsikkokin jo kertoo niin tämän päivän tokotreeneissä tuli jo lunta... Syyskuussa?!? Kunhan ei nyt tulis hirmuisen kylmiä kelejä, kun ne meidän kokeet on reilu 2vk päästä ulkona. Tänään tehtiin hienoja paikallamakuita treeneissä. Viereisiä koiria palkkailtiin ja jotkut nousi välillä seisomaan mutta meidän neiti pysyi. Olipas hienoa!:)

Liikkeestä seis meni allekirjoittaneen takia mönkään. Jotenkin sekoilin äänensävyissä ja sanoin käskyn kuulemma laahaavalla äänellä jonka Gloria tulkitsi istumiseksi. Se istu kirjaimellisesti ainakin kuudesti peräjälkeen kunnes ohjaaja huomautti tästä pikku äänenpaino virheestä. Kas kummaa, kun vaihdoin äänensävyn reippaaksi ja napakaksi alkoi meillä taas sujua.

Näiden lisäksi palailtiin myös ihan alkeisiin ja työstettiin hetki perusasentoa, joka meni myös hyvin. Ei tullut montaakaan vinoa ja myös "koiraanpäin" käännökset meni kivasti ja pientä takapään käyttöäkin oli jo huomattavissa. Kotona tein vielä kuppipalkalla muutaman seuruupätkän ja kuppipalkka kyllä taitaa sopia meidän neitokaiselle sillä se saa siitä semmosen draivin, että ei ole tosikaan! Treenit on siis ihan mukiin menevällä mallilla kokeita ajatellen kunhan nyt ei vaan tule sitä lunta maahan!

Muuten meille ei kuulu hirveän hyvää... Iho-oireilee Glorialla taas ja ollaan nyt lääkitty olan takaa jälleen. Ei käyty eläinlääkärissä, koska tiedän jo oireista että se on hiivaa ja tulehdusta. Nyt sitten lääkitään ja yritetään saada ennen kokeita kuntoon, kunhan ei tulisi dopingvaroajat vastaan... No pidetään nyt peukut pystyssä ja yritetään parantua.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti