maanantai 16. joulukuuta 2013

Dear Santa...


Monet ovat jo koonneet omat lahjalistansa koirille. Päätin tehdä saman mutta tämä onkin vähän erilainen. Luulen, että melkein 100% koirista ei oikeasti toivo lahjaksi uusia hihnoja, pantoja, pukuja, leluja... Siksi kokosinkin tähän monenlaisia lahjaideoita joita koirasi varmasti arvostaa enemmän, kuin uutta bling bling talutinta. Näihin toiveisiin et tarvitse suurta kilisevää kolikkopussia. Nämä lahjat tulee suoraan sydämestä!<3


Pitkä talviretki lähimetsään:
Kerää reppuun lämmintä kaakaota, sekä koiralle luunpätkä. Kävelkää yhdessä pitkä lenkki metsäpoluilla. Varaa riittävästi aikaa ettei kotiin tarvitse kiirehtiä Nauttikaa yhdessä lumesta ja luonnosta!:) Tämä olisi varmaan Glorian lemppari ja paljastankin, että tämä Glorian toive tulee toteutumaan ensi viikonloppuna.


Pieni hoitotuokio:
Viettäkää yhdessä vartin mittainen hoitotuokio. Tehkää jotain mistä koirasi nauttii. Kampaile, silittele, hiero tai venyttele koiruutta rauhallisessa ympäristössä ja nauttikaa kiireettömästä olostanne. Taustalle voi laittaa rauhallista musiikkia jos ei koiran niin ainakin omaksi iloksi.


Remuten koiraporukassa:
Sovi treffit tutun koiraporukan kanssa ja viekää koirat yhdessä leikkimään. Koirat saavat remuta yhdessä ja saat itse juttuseuraa. Ota lenkille vain koiria joiden kanssa tiedät koirasi tulevan juttuun, ettei lenkki stoppaa koirien kärhämöintiin.;)




Älykön unelma:
Mieti joku sopivan haastava temppu, jonka opetteluun käytätte kunnolla aikaa. Harjoitelkaa pieniä hetkiä pitkin päivää ja ottakaa temppu lopuksi videolle. Lopulta tempun voi laittaa, vaikka omaan blogiin ja haastaa lukijat opettamaan saman!




Herkkusuun toivelahja:
Tähän tarvitset jo muutaman euron tai jos lukijoista barffaajia löytyy niin ei tarvitse, kuin kaivella pakastinta. Eli lykkää pötkö/laatikollinen lihaa pellille ja levittele se ohueksi levyksi. Laita uuniin ja paista n. 20 min keskitasolla 150*C.( Tämä aste ja aika on arvio. Itse käyn tarkkailemassa kypsyyttä paiston ajan.) Pilko ja pakasta. Lihan sekaan voi myös lisätä kananmunia, pellavansiemeniä tai jotain muuta lihaa. Nämä namit ovat ainakin täysin lisäaineettomia ja myös rahapussi pääsee halvemmalla.



Superleikkijän rakkaus:
Netistä löytyy monenlaista ohjetta lelujen valmistukseen itse. Mm. narupallo, vetolelu (matonkuteista), jotkin aktivointilelut tms. ovat mahdollisia valmistaa itse. Näistä osoitteista löydätte ohjeita lelujen tekoon itse.
http://hurttateam.blogspot.fi/  (narupallo)
http://handmade-eva.blogspot.fi/2012/04/itsetehtyja-puuhaleluja-koirille.html  (vetolelu ja puuhalelu)
http://tiuhtijalabukat.blogspot.fi/2012/08/narulelu.html  (narulelu)

Mikä olisi teidän omien koiruuksien lemppari lahja?

3 kommenttia:

  1. Hyvä postaus ! Nellinkin lemppari taitaa olla tuo pitkä talviretki, mutta onneksi sekin pääsee pian toteuttamaan sen. ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ja kiitos maininnasta! :) Kiva että joku toinenkin on "säästölinjalla" :D

    VastaaPoista
  3. Meille toivotaan paljon paljon pitkiä liikunta hetkiä :D mukava lahjalista!

    VastaaPoista