keskiviikko 11. joulukuuta 2013

I need some sleep...

Kolmannen jakson päätös ottaa kovemmalle, kuin yksikään aikaisempi jakso... Kolme kieltä + psyka ja hissa. Olen ahkeronut ruotsin itsenäistentehtävien parissa, kirjoittanut jos jonkin moista luentopäiväkirjaa ja  itsehavainnointia sekä treenannut ihan liikaa sanakokeisiin. Tuleva koeviikko ei helpota kiirettä yhtään. Onneksi tuleva loma häämöttää jo parin viikon päästä!

Glorian kanssa aika on jäänyt vähälle mutta sunnuntai on nykyään meidän vakkari treenipäivä. Pari viikkoa sitten oltiin ryhmätreeneissä, joihin otetaan suunta myös tämän viikon loppuna. Gloria saa upeaa häiriötä, sillä treeneissä oli viimeksikin jos jonkinlaista koiraa, rotikasta pieniin pörröturkkeihin. Gloria saattaa päästä myös avuksi treenioperaatioon mutta siitä lisää myöhemmin jos tosiaan päästään häiriökoiraksi.:) Annikan ja Nellin kanssa käväistiin myös kentällä kokeilemassa rallytokoilua, kun siitä on monessa blogissa ollut lähiaikoina juttua. Jos kaikki muutkin niin miksei mekin? Hauskaa ainakin oli, vaikka oikea oppisesti me ei kylttejä taidettu suorittaa.:D Ehkäpä tätäkin lajia voisi kokeilla useammin, kuin pari kertaa vuodessa... Katselin hieman rallytoko kokeita ja mietin, että voisi olla hauska käydä vähintään mölleissä kokeilemassa. Täällä ei niitä möllejä kuitenkaan turhan usein ole, joten tämä voisikin olla hyvä tekosyy lähteä pienelle reissulle jonnekkin päin suomea keväällä.;)














Viime viikonloppuna hoidettiin kaverin kanssa hurmaavaa labradorinnoutajaa. Viikonloppuun kuului mm. nukkumisongelmia (hoidokkimme osasi kuorsaamisen taidon), odottelua kylmässä pakkasilmassa (välillä oli kerrassaan pakko kieriskellä ja jäädä makoilemaan lumikasaan), ruokavarkauksia (Mitäs jätin ruokalaatikon kannen raolleen?) sekä ihanaa yhdessä oloa maailman kultaisimman labbis herran kanssa. Käytiin monta kertaa lenkillä sekä ihan vaan oltiin seurana ja rapsuteltiin paljon. Herra oli onnensa kukkuloilla, vaikka tietysti ikävä omaa mammaa vaivasi.

Ja nyt lukiat, olisin kiinnostunut kuulemaan postausehdotuksia ihan maan ja taivaan väliltä. Postaukset on lähinnä liittynyt  meidän arkeen, joten jos jonkinlaiselle tietylle postaukselle on toivetta niin olisin kiitollinen ehdotuksista. Esim. Jonkun tempun opetus videolla, laji kokeilu, koulutus, hoito, ruokinta tms. Siis ihan mistä vaan.




  

3 kommenttia:

  1. Olis mielenkiintoista, jos koetatte vetoa tai jälkeä (kun maat sulaa:D)

    VastaaPoista
  2. Koiratanssi kokeilu videolla ja Glorian viikon ruokalista- postaukset olisi kivoja :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ehdotuksista. Pistetään mietintään.;)

    VastaaPoista