torstai 8. toukokuuta 2014

Möllitoko 6.5. Jyväskylä


Glorian kanssa oltiin tiistaina tosiaan mölleilemässä Jyväskylässä K-S kennelkerhon järkkäämässä möllitokossa. Ei oltu tehty mitään tokoilua reiluun viikkoon, joten olin ensin jättämässä paikkista väliin, mutta pienen paniikkitreenin mentyä hyvin päätettiin vetää paikkiskin läpi. Gloria oli ihan innoissaan ja häntä vispasi, kun laitoin tokopannan päälle. Neiti näytti just siltä, että nyt mennään eikä meinata. Koko homma meni tosi hyvin. Pari pientä kömmähdystä sattui esteellä ja liikkeestä seisomaan jäämisessä, kun neiti sai aivopierun ja kävikin istumaan ennen aikojaan...


Luoksepäästävyys: 10
Paikallamakuu: 10
Seuruu taluttimessa: 8
Seuruu vapaana: 10
Liikkeestä maahan: 10
Luoksetulo: 10
Liikkeestä seisominen: 9
Estehyppy: 7
Kokonaisvaikutus: 10

ALO1, 188p, 1sij. ja neiti oli vielä tuomarin suosikki!:)

Ei voi muuta sanoa kuin, että vau! Tällä kertaa palkkailin liikkeiden välissä, sillä haluaisin nähdä samaa hyvää fiilistä myös aidossa koetilanteessa. Gloria ei tällä kertaa väistänyt tuomaria, vaikka tuomarina oli mies. Neiti vastasi kaikkiin käskyihin ihan hetkessä ja teki innokkaasti ja keskittyneesti. Kylläpä olen ylpeä pienestä tokoilevasta westiestä!;) Ensi kerralla ennen virallista koetta täytyisikin pitää viikon tauko, mutta mun omat hermot ei kykene siihen. Ehkä muutaman päivän minitauko ajaisi jo asiansa. Alla vielä videota. Kiitos Annikalle kuvaamisesta!


7 kommenttia:

  1. VAUDE! Todella mahtavan näköistä, varsinkin seuraaminen! Kyllä te tulette saamaan virallisissa sen ykköstuloksen helposti tuollaisella suorituksella. Ihan mahtavaa työtä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Seuruu on kyllä parantunut huimasti ja Gloria etenee todella reippaasti ja innokkaasti. Itse huomasin vaan korjailevani perusasentoja, pitäisi siitä päästä eroon... Ja jep ykköstulos olisi ainakin tavoitteena, katsotaan ylletäänkö siihen asti!

      Poista
  2. Vau! Näyttää tosi hyvältä. :-)

    VastaaPoista
  3. Ei vitsi, niin ihanaa nähä noin täysillä tekevä pikkukoira :') Hyvä te!!

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Gloria on kyllä mahtava, kun se tekee aina tokoilut ihan täpöllä.:)

    VastaaPoista
  5. Vai mitkä seuruut ja käännökset! Miten ihmeessä olet saanu niistä nuin hyvät? Meillä on seuruu väljää ja kontakti katoilee, sekä käännökset on vähä hitaita :P

    VastaaPoista