keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Aika, mihin karkaat?



Ihan mahdotonta miten kalenteri alkaa täyttyä heti tässä maalis-huhtikuun vaihteessa. Olin jo aivan masentunut, kun kalenteri oli miltei tyhjä koko keväälle, mutta nyt saan jo hieman katua tätä intoani osallistua kaikkeen. Tässä olen jo muutaman päivän aikana onnistunut sotkemaan aikatauluja änkemällä vahingossa samalle viikonlopulle tuhat asiaa, koska en osaa katsoa ajoissa kalenteria huomatakseni, että sinä samaisena päivänä mulla on jo ainakin kaksi paikkaa missä pitäisi olla yhtä aikaa. Hupsista, onneksi näistä kai selvitään.

Koirien kanssa tässä kevään aikana olisi tarkoitus käydä kertaalleen uimalassa, joka muutti vähän aikaa sitten uusiin tiloihin. Pitäähän sitä käydä tsekkaamassa uusi paikka, ja totuttelemassa uintiin ennen kesän uintikautta. Romeo on menossa näyttelyyn huhtikuun alussa ja pääseekin tällä kertaa jo isona poikana junnuihin. Glorian ilmoitin rallytoko-kisoihin huhtikuun lopulle, mutta en tiedä vielä saatiinko paikkaa/ehditäänkö treenata meille uuteen avoluokkaan. Toukokuussa olisi tulossa rallytokon möllikisojen järjestämistä sekä JH-koulutuksen järkkäämistä. Romeon kanssa päästiin myös westiekerhon tokopäivään, joten äksöniä riittää. Oltaisiin haluttu myös westiekerhon muihin tapahtumiin, kuten westiepäivään ja rallytokopäivään, mutta molemmat oli vähän reilumman ajomatkan päässä täältä, joten valittiin yksi johon sitten lähdetään! Katsotaan jos syksyllä olisi koiratanssikurssi tulossa niin sinne matkattaisiin Glorian kanssa.

Kesälomaan on onneksi enää pieni kivenheitto matkaa. Itse kävin työhaastattelussa maanantaina ja nyt toivon, että tärppäisi. Työ olisi ihanteellinen ja olisin todella innostunut paikasta! Jos tästä paikasta tärppäsi niin olisin lomilla juhannukseen asti ja sen jälkeen töissä loman loppuun. Kesällä olisi meidän Romeon kanssa tarkoitus alkaa treenaamaan ahkerammin ja harjoitella tokon uuden alokasluokan liikkeitä. Lisäksi meillä olisi tarkoituksena käydä lukuisia kertoja kaupungilla harjoittelemassa, sillä meillä olisi Romeon kanssa pienenä tavoitteena suorittaa BH-koe vuoden päästä. Edellinen BH-kokeen suorittanut westie oli Geroshine Cayanne, joka sai kokeen läpi vuonna 2011. Olisi siis hienoa päästä Romeon kanssa kokeilemaan.

Gloria puolestaan saa kesällä ainoastaan lomailla. Koska edellinen vuosi oli Glorialle rankka harrastuspainotteinen vuosi niin tänä vuonna otetaan iisisti. Gloria saa kisata rallytokossa avoimenluokan läpi, mutta sekin niin, että käydään kisaamassa nyt keväällä kerran tai pari, ja loput tulokset haetaan joskus syksyllä/talvella. Kesäloman ajan Gloria saa uida, lenkkeillä, pötkötellä ja nauttia muutenkin elämästä! Postauksen kuvat ovat hieman esimakua tulevasta postauksesta, joka koskeen meidän käyntiä studiolla koirien kanssa.


1 kommentti:

  1. Ihania kuvia!
    sinut on haastettu!
    Ohje blogissani: http://irmaranskanbulldoggi.blogspot.fi/

    VastaaPoista