torstai 12. huhtikuuta 2012

Koiran kakkaa kadulla...

Huomio tännepäin kaikki koiran omistajat! Kevät on sitä aikaa kun lumi alkaa sulaa ja lumen alta paljastuu hiekkaa ja ruohoa ja asvalttia, vai paljastuuko sittenkään?? Keväällä lumen sulaessa paljastuu kinosten alta koirien löllöttyneitä kakkakasoja ja "muumioituneita" pötkylöitä. Joidenkin koirat syövät näitä "ihania" kasoja, joidenkin koirat kierivät niissä ja jotkut astuvat niihin ihanilla aamulenkeillään... Vähintään tässä vaiheessa pitäisi miettiä onko ne oman sessen kakat jätetty tienposkeen jonkun muun löydettäväksi vai hyvällä omallatunnolla kerätty pussiin? Eiköhän helpotettaisi tästä lähtien muidenkin elämää ja kerättäisi tästä lähtien pötkylät pussiin!:) Pieni teko josta on suuri apu muille koiran omistajille!:D(varsinkin niille joiden koirat sitä syö niinkuin meille) :O  Onkos muilla tällaista ongelmaa ilmaantunut kevään tullen??

4 kommenttia:

  1. Mila söi pentuna kikkareita, mutta nyt on loppunut se touhu. Eikä ole kenenkään aikuisen koiran kohdalla ollut tuollaista käytöstä ainakaan meillä. Mistä lie johtuu :o

    Mutta meidän westiet kyllä kierii kakkaläjissä silloin tällöin, se ei ole mukavaa mutta ei kaada maailmaa, koska pesu onnistuu helposti :) vaikka tosi ikävää se on silloin kun pesulle ei pääse noin vain eli kun ollaan pois kotosalta!

    Itse kerään kakat kun ollaan ihmisten ilmoilla, mutta esim, metsästä en. Enkä kyllä kaikista ojistakaan poimi, myönnettäköön. Mutta kunta voisi tässäkin asiassa tulla sen verran vastaan että sijoittelisi niitä roskiksia edes vähän useampiin paikkoihin! Meilläkin täällä Porissa on oikein nimetty 3km koirapolku sekä Yyterissä iso koiraranta, mutta kummastakaan paikasta ei löydy yhden yhtä roskista... :S

    VastaaPoista
  2. Kieltämättä niitä roskiksia saisi sijoittaa hieman enemmän teiden varsille... Ei ole kiva kävellä tuntia kakkapussi kädessä...:) Meilläkin tienposkesta kerätään yleensä(sillon kun on kakkapussi mukana), mutta se meinaa aina unohtua!:)

    VastaaPoista
  3. Meillä Nelli ei onneksi syö kakkoja ja kieri niiden päällä. Mutta se kyllä syö kadunvarsilta paperia. Varsinkin näin keväällä kun lumien alta niitä paljastuu.Joskus sattuu astumaan päälle ja on kyllä tosi ärsyttävää putsata sitten niitä tassuja kun on kiire :) Itse yritän kerätä Nellin kakat pois mutta minultakin aika usein jää se kotiin. Olen kokeillut myös niitä kakkapussi laukkuja mutta niistä en oikein tykännyt kun ne oli aina tiellä hihnassa.

    VastaaPoista