sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Mätsäri harkkoja

Tällä viikolla alettiin sitten kunnolla muistuttelemaan mieleen kaikkia mätsäri juttuja! Viime kerrasta on jo yli 6kk, joten harjoitusta kyllä tarvitaan. Ensi viikon sunnuntaina on tämän vuoden ensimmäinen mätsäri ja seuraava on ehkä 6.5. Trimmaus saatiin vasta 7.5. joten Gloria menee sitten kahteen mätsäriin räjähtäneen näköisenä. Toivotaan että mätsärit menee hyvin, viime kerralla ei seisonut pöydällä yhtään eikä antanut tuomarin kunnolla katsoa. Toivon vaan että tuomari ei olisi mies!:) Nais tuomareille on kyllä ihan suvaitsevainen! No, tänään harkattiin kaverin kanssa. Ja meni kyllä molemmat, Tessu ja Gloria ,todella nätisti. Gloria taisi välillä luulla että mennään tottista, otti sen verran hyvin kontaktia.:D Nami seisotuksella aijon vielä mennä, mutta olen nyt aina välillä alkanut seisotella ilman.(näyttelyitä ajatellen)Vaihdettiin myös koiria yhdessä välissä. Oli kyllä hassua seisottaa kultsi, pienen ja terhakkaan westin jälkeen!:) Tässä kuvia!



Luuli vissiin että mennään tottista... Mutta kauniisti menee!

Koira vaihto!

Öööhh...

Kaveri seisotti Glorian ilman namia.


Glorian seisotus namin kanssa!

Ryhtiä piisaa ja laittaa jo itse takajalat noin taakse!:)

Tessullakin tosi hyvä ryhti!

Vapaampi seisotus!










Näiden kuvien perusteella olen ihan rohkeilla mielin lähdössä mätsäriin!:) Ei kyllä mitään sijoituksia lähdetä hakemaan vaan pitämään hauskaa... En aseta näin ekaan mätsäriin mitään tavoitteita vaan katson vähän millä pohjalla ollaan, seuraavaan laitan sitten jonkinlaiset tavoitteet!:D Tai itse asiassa ainoa tavoite on tähän mätsäriin on se ettei Gloria syö tuomaria!;)

1 kommentti:

  1. Juu meilläpäin on melko usein noita mätsäreitä kyllä, että harjoitusta saadaan paljon! Uskon että teillä menee hienosti mätsärissä, kun olette noin ahkerasti harjoitelleet. Meidänkin pitäisi, mutta onneksi Sofin eka virallinen näyttely on vasta heinäkuussa :)

    VastaaPoista