torstai 26. huhtikuuta 2012

Kun Gloria tuli taloon!

Tässä kuvassa Glorialla jo vähän pidempi karva.
Tein nyt pienen postauksen siitä kun Gloria tuli! Eli jossain vaiheessa heinäkuussa huomasin keltaisenpörssin sivuilla ilmoituksen aikuisesta westie nartusta joka haki uutta kotia perheeseen syntyneen vauvan takia. Oltiin jo pidemmän aikaa etsiskelty koiraa ja käyty katsomassa paria pentuetta, mutta päädyttiin siihen että rotu jota oltiin mietitty ei sopinutkaan meille. Lähdettiin sitten heinäkuun kieppeillä ajamaan kohti Helsinkiä ja käytiin katsomassa Gloriaa ja otettiin se 2vk. "koeajalle" jotta nähtäisiin sopiiko se meille. Alusta asti oli kyllä selvää että tämä se on ja viimeistään silloin kun se omatoimisesti hyppäsi autoon oli valinta selvä!:)
 Alussa Gloriaa ei oikeastaan edes tunnistanut kunnolla westieksi. Karva oli ihan lyhyeksi ajeltu ja korvat näyttivät hyvin suurilta...<3 Gloria sopeutui heti hyvin ja otti heti sen "oman" ihmisen jota seuraili joka paikkaan. Olihan se alussa monta kuukautta "yli" kiltti eikä uskaltanut olla pahis ja pelkäsi joitain pikkuveljen kavereita, mutta kertaakaan ei itkenyt eikä tehnyt tarpeita sisälle eikä mitään muutakaan.;) Heti toisena päivänä Gloria tutustui naapurin
 Tessu kultsiin ja sen jälkeen kaverin Vappu lagottoon! Tulivat hienosti toimeen... Mutta leikkiä ei Gloria uskaltanut, toisaalta kokoerokin vaikutti asiaan!:) Gloria söi alussa Oscarin pakasteita, mutta käytiin ostamassa sille JV:n kana-riisi nappulaa, että voisi syödä niitä lihan kanssa. No, neitiä ei ajatus innostanut ja jätti aina naput syömättä. Aloin ottaa sen jälkeen enemmän selvää raakaruokinnasta ja vähän ajan päästä siirrettiin neiti täysin raalle.
 Parinkuukauden päästä oli Glorian trimmi jota pelkäsin jo etukäteen, koska karva oli ajeltu ja oli siinä ja siinä saadaanko sitä enää nypittyä. Ammattitaitoisen trimmaajan taidoilla saatiin karva kuitenkin nypittyä kuntoon! Olin super onnellinen!<3 Nyt en jaksa enempi sepostaa tai luulempa että te ette jaksa enää lukea joten kyselkää jos joku jäi vaivaamaan!

Isot korvat!<3
Toka mätsäri!


3 kommenttia:

  1. Kestikö Glorialta kauan kotiutua ?? Nellikin löydettiin Keltaisesta pörssistä :D

    VastaaPoista
  2. Ei, oikeastaan... Parin viikon jälkeen alkoi jo tietää missä on koti ja olla ihan rauhallinen eikä joka paikkaan tarvinnut enää seurata, mutta vasta nyt 6kk jälkeen on alkanut pilkottaa se terrieri luonnekkin.:)

    VastaaPoista
  3. Okei :D Meillä Nelli oli melkein heti kuin kotonaan mutta se varmaan johtui siitä että se on joutunut Vaihtamaan kotiaan monesti.

    VastaaPoista