maanantai 30. huhtikuuta 2012

Synttäri touhuja!

Tänään oli siis Glorian synttärit! Pikku neiti täyttikin 5v.:) Juuri päivä ennen vappua! Käytiin ostamassa kaupungin eläintarvikeliikkeestä lahjaksi Kong ja  raaka potkaluun pala. Herkkutikkukin lähti sitten marketista mukaan! Nyt koiruus järsii luuta ihan onnesta soikeena... Ei ole nyt pitkään aikaan saanut kunnon isoa luuta, ainoastaan jotain broilerinkauloja yms. jotka nielasee hetkessä. Nyt riittää järsittävää pitkäksi aikaa.




Yksi päivä ompelin Glorialle tällaisen viilennysviitan kesäksi. Leirilläkin paljon hyötyä kun mennään agia ja Tokoa niin voi nakata kuumia päivinä viitan niskaan! Idea on siis se että viitta kastellaan viileällä vedellä ja puristetaan "kuivaksi" . Veden haihtuminen sitten viilentää koiraa kuumalla ilmalla. Kanttinauhat näyttää kyllä ihan seoilta kun ei ollut mitään neutraalimman väristä, mutta ihan siisti tästä tuli. Ohje täältä.  Hyvää Vappua kaikille!<3

Viilennysviitta



Kuva lahjoista.






4 kommenttia:

  1. Hei kiva kun joka on napannut mun ohjeen! :) Onnea Glorialle! ihan ei taida meidän Lunan pennut saada samaa synttäripäivää... :)

    VastaaPoista
  2. Juu, kiitos ohjeesta, se oli ihana kun niin helppo toteuttaa ja kuitenkin tosi hyödyllinen!:)Ja onnittelut vielä tässäkin Lunan pennuista, söpöjä vauvoja!

    VastaaPoista