perjantai 28. joulukuuta 2012

Time is running too fast!



 Aika kulkee juuri nyt aivan liian nopeasti. Juuri äsken oli syysloma ja  nyt on jo joulu mennyt. Kohta on loppiainen sitten pääsiäinen ja ihan pian jo kesä! Tuntuu että tämä lomakin vain hujahtaa ohitse eikä ehdi oikein kunnolla levätäkkään kun kohta homehtuu taas niiden iänikuisten koulukirjojen parissa... 

Mutta nyt keskitymme lomaan kun sitä on kuitenkin vielä jäljellä. Joulu meni mahtavasti. Gloria avasi oman joulupakettinsa itse, tottaikai. Oli siinä kaikilla naurussa pitelemistä kun neiti ottaa tassuilla kiinni paketista ja repi paperit auki. Sisältä paljastui herkullisia lampaankorvia sekä ankkapehmo. Ankalta lähti heti ensimmäisten 15min aikana toinen siipi, joten se siitä sitten!;) Lampaankorvat Gloria söi kuitenkin nautiskellen pitkään ja hartaasti.

Tänään oli sitten ohjelmassa lyhyet rallytoko treenit kavereiden ja heidän hurttien kanssa. Samoja asioita treenattiin kuin aikaisemminkin eli spiraalit, pujottelut jne. Ne menee kyllä jo hyvin, mutta meinaan käännöksissä kävellä G:n päälle... Eli käännöksiä voisi treenata enemmän myös toko puolella. Ehkä imuttamalla alkaa ottamaan, sillä käännöksissä on koko koira ihan hukassa. Jätättää taakse ja hortoilee vähän sinne sun tänne. Lisäksi otin muutamia tokoliikkeitä siinä lopuksi. Loppuun lyhyt lenkki ja sitten sisälle. Pitäisi ehkä ryhdistäytyä ja alkaa suunnittelemaan treenit hyvin, sillä nämä menen ja teen jotakin treenit eivät hirveästi auta meitä eteenpäin. Pitää kartoittaa ongelmat ja pureutua niihin kiinni suunnitelluilla treeneillä.





















Olen jo todella innolla suunnittelemassa ensi vuoden kokeita, treenejä, kisoja. Ihan jännityksellä odottelen mitä ihanaa ensi vuosi tuo tullessaan. Jos pääsis vaikkapa lähtemään mätsäriinkin vähän pidemmälle niin tapaisi vähän uusia ihmisiä ja koiria! Pian tuleekin tänne postaus vuoden 2013 tavoitteista!;) Lisäksi olen suunnitellut jo teidän lukioiden päänmenoksi pientä kilpailua joten onko ehdotuksia millaisen kisan haluaisitte. Nyt on vielä mahdollisuus vaikuttaa asiaan ennen kuin panen kilpailun pystyyn... Arvontaa/valokuvaus kisaa en pidä, mutta kaikille muille ideoille olen avoin.

2 kommenttia:

  1. Mima/ Katsotaan. Itse en ole kovin hääppöinen kuvaaja joten en tiedä osaanko arvostella kuvia sitten kovin oikeudenmukaisesti...;)

    Villikko/ Kiitokset, toteutan sitten paremmalla ajalla!

    VastaaPoista