sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Tonttu tomera

Viikonloppu meni Glorian osalta rauhaisasti. Sai köllötellä kotona,sillä aikaa kun me muut shoppailtiin jouluostoksia. Jalka on jo paranemaan päin, joskin Gloria syö yhä "särkylääkkeitä" joten en tiedä kuinka suuri osa parantumisesta johtuu ainoastaan lääkkeistä. Käveleepähän kuitenkin hyvin eikä onnu enää paljon.:) Gloria sai uudet tossut pakkasia varten, että voidaan kävellä välillä pidemmästikkin ilman että tassut paleltuu.
Rukka Protect Thermal -softshell-tossut
Kuva ladattu Mustin&Mirrin sivuilta.




 Viikonloppuna aloitettiin myös ovikello harjoittelu. Nyt kun tassu on kipeä niin tekee aika huonoa jalalle rynnistää täyttä vauhtia suoraan ovelle.(Meillä on ennen ulko-ovea todella liukas lattia) Alettiin siis treenaamaan niin että ovikellon soidessa pitäisi rynnistää matolle ja odottaa niin kauan että saa luvan haisteluun. Aluksi Gloria tietysti ryntää edelleen suoraan ovelle, mutta pyydän sen siitä matolle odottamaan. Tavoitteena on kumminkin se että lopulta käytösrata menee niin että yhdistää matolle tulon ovikellon ääneen. Tiedä sitten miten toimii käytännössä, mutta aletaan nyt treenaamaan kunnolla niin josko se jossain vaiheessa yhdistäisi asiat toisiinsa...

Muuten ollaan edelleen tokossa peruskäskyjen harjoittelussa ja nyt alkaa sujua todella hyvin. Seiso käskyyn antaa tulla vinkkejä sillä houkuttelulla ei opi ja operantilla tavalla joudun odottamaan kauan ja silloinkaan en saa edes naksuttimella merkittyä oikeaa asentoa. Ensi viikolla pyysin kaveria kuvaamaan meidän tokoiluja videolle niin että saatte vähän videomateriaaliakin tänne blogiin meidän touhuista. Ensi viikonloppuna olisi ollut möllitoko, mutta ei päästä jalan takia. Toivottavasti tällaisia mahdollisuuksia tulisi jatkossakin niin että päästäisiin vihdoin kokeilemaan taitojamme enemmän tositilanteessa.

Blogeja saa edelleen linkata ja mukavastihan niitä on tullutkin. Osaan olen jo lukiaksi liittynyt ja sainkin paljon uutta kivaa luettavaa. Ja jos/kun en joidenkin blogien lukiaksi liittynyt niin ei tarkoita sitä että blogi olisi huono vaan sitä että aihe ei minua kiinnostanut tai blogi oli vielä sen verran kesken ettei omaa silmää miellyttänyt. Arvostelut kahdesta parhaasta tulee ensi viikolla joten sinne asti on siis aikaa vielä blogeja linkitellä. Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille!






3 kommenttia:

  1. Minkä kokoiset tossut ostit Glorialle? Olen nimittäin katsellut Vanillalle noita samoja tossuja, mutta koon suhteen ole vielä hiukan epävarma...
    :)

    VastaaPoista
  2. Ensin otettiin summassa koko 2, oli xs. Tultiin kotiin ja sovitettiin niin liian pienet, tarranauha jäi tassun alle. Jouduttiin seuraavana päivänä palauttamaan ja otettiin sitten koko 3 eli s. Ne nyt sopii ihan hyvin nauhat on pitkät mutta niitä voi lyhentää. Suosittelen koiran ottamista mukaan jotta löydätte sopivan koon!;)

    VastaaPoista
  3. Teille on haaste :)
    http://herttakoiruus.blogspot.fi/2012/12/luukku-12.html

    VastaaPoista