sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Hand made!


Tässä näkyy vähän takataskua.
Tällainen edestä.




















Viime viikolla sain koko kevään aherruksen jälkeen vihdoin valmiiksi treeniliivin.:) Wuhuuu... Ainoa huono juttu tässä nyt on se, että kelit lämpeni niin paljon että vuorellinen reeniliivi ei välttämättä ole se paras valinta tällaisella helteellä. Mutta se jääkin sitten odottelemaan syksyn kylmiä sateita tai kesän tuulisia päiviä. Olen kyllä super tyytyväinen kätteni työhön, vaikka taskut nyt on mitä on...;)

Liivissä on siis etutaskut ja takana on yksi iso tasku, jossa nepparit. Nepparit laitatettiin suutarilla ja tuli niin kireät, että hyvä kun saa taskun auki... Ehkä ne löystyy kun tarpeeksi availee, tai sitten ei. Mietin vielä josko kiinnitän avain/naksutin renksun johonkin päin liiviä. Vuori on siis fleeceä ja päällykangas jotakin sateen/tuulen eristävää ulkoilukangasta. Kaavat otin vuoden 2009  Suurikäsityölehden ulkoiluliivistä. Liivin tein koulussa kässän lopputyönä, nyt on peruskoulun käsityöt siis suoritettu.

Olin muutama viikko aikaisemmin pyytänyt veljeä sorvaamaan meidän noutokapulan pienemmäksi... Se on ihan liian painava muksulle ja se tiputti sen joka kerta varpailleen niin, että teki pahaa katsoa. Koulusta tultuani odottikin pöydällä yllätys... Veli oli tehnyt meille aivan uuden nimikoidun noutokapulan. Nyt meidän nouto on päässyt edistymään ja neiti kävelee jo kapula suussa ja se jos mikä on suuri saavutus!;)



2 kommenttia: