keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Synttäri päivitystä!




 Eilen odotteli hassu kommentti petsien profiilissa: "Onnea syntymäpäivänäsi!". Itseä hieman ihmetytti, sillä vietettiin Glorian synttäreitä huhtikuun kolmas ja nyt vasta tajusin että olen katsonut päivämäärän väärin. Se onkin vappu penska!<3 Eli oikea päivä on siis 30.4.  Neiti saikin sitten lahjaksi kaapinpohjalta kaivetun lampaankorvan, jonka nassutteli mahaansa olohuoneen matolla. Onnea 6v neitinen!

Viime viikonloppuna pyörähdettiin oman paikkakunnan mätsärissä ja sieltä saatiin tulokseksi hieno sin3. Mahti neiti! Kerttu lapsonen räjäytti potin ollen pun1 ja bis2. Jättimäiset ruokasäkit lähti sitten mukaan ja oli ylpeä pentu ja ylpeä omistaja. Nelli ja Annika olivat x-rodun pun3 ja sitten Hanna ja Nipsu pienten sin4. Muillakin meni upeasti, vaikka sioituksia ei enempää tullutkaan. Eipä tässä oikein muuta voi todeta kuin että oli huippu fiilis ja hieno päivä!



















Objektiivi on toiminut ihan mahtavasti. Totuttelu uuteen kävi helpommin, kuin olin odottanut. Olen kyllä yhä ihan ylivarovainen sen kanssa, mutta täytyy sanoa että olen myös huippu tyytyväinen. Kuvien laatu on satakertaisesti parempi ja syväterävyydellä leikkimiseen olen aivan pakastunut! Sillä kelpaa kuvailla ja piakkoin aloittelun alla oleva valokuvausprojektikin pääsee vauhtiin. Vielä kun saadaan Glorialta huomenna karvat alas niin on mallikin sitten niin nätti, että viitsii poseerata.

Tokon suhteen junnataan paikallaan. Edistystä ei oikein tapahdu mutta ehkä se tästä lähtee luonnistumaan kevään mittaan. Alkaisi vaan nyt se oman paikkakunnan treeniryhmä niin päästäisiin kunnolla vauhtiin tuon treenaamisen kanssa. Kokeita olen katsellut paljon, kun itsellä tekisi hirveästi mieli kokeisiin mutta ei sinne viitsi täysin keskeneräisillä liikkeillä lähteä onneaan koettamaan... Lauantaina mennään kuitenkin ottamaan kentälle seuruuta ja itsellä on tavoitteena opetella heiluttamaan kättä ja katsomaan eteenpäin. Kun katselen videota tai kuvia mitä meidän seurúusta on otettu niin taidan kävellä vähän tinasotamies tyylillä eli siitä koitetaan päästä irti. Glorialla olisi treenin alla se liikkeestä maahan. Se on niin sanonko mistä koko liike. Ei vaan toimi, vaikka kuulostaa hirveän helpolta...;) Ja taas meni koko teksti tokoiluksi, pöh.



4 kommenttia:

  1. Tessu on aika köriläs XD Oiskohan ehkä trimmin aika ;D

    VastaaPoista
  2. Heh, hassua että olet viettänyt vääränä päivänä neidin synttäreitä :D Onnea Glorialle!

    Joo meilläkin junnaa toko paikallaan, tuntuu ettei edetä siinä koskaan mihinkään ja Sofikin alkaa jo kyllästyä aloliikkeisiin...

    VastaaPoista
  3. Tuuli/ Gloria kiittää!:)
    Sussu/ Ei, ei. Komeeltahan se näyttää...;)
    Eeva/ Kiitos, tosiaan oli pienoinen ylläri tuo synttäripv.!:) Ja tuohon tokoon pitäisi tosiaan keksiä jotain yllättävää mukaan, että koirakin taas innostuisi. Olen vaan hirveän huono keksimään vaihtelevia treenejä ja usein treenaan vahingossa aina saman kaavan mukaan.

    VastaaPoista