maanantai 27. toukokuuta 2013

Lyhyt katsaus Tampere cityyn part.1

Lauantaina herättiin aamulla aikaisin ja lähdettiin ajelemaan kohti Tampereen lielahtea. Parin päivän varoitusajalla äiti yhtäkkiä keksi lähteä shoppaamaan Tampereelle ja itse tarkastin koirat.comin kalenterista päivän tapahtumat. Sieltä onnekseni löytyi mätsäri ja möllitoko, johon sitten heti päätettiin mennä. Annikan sain houkuteltua mukaan tai ei siinä kyllä hirveästi tarvinnut houkutella...;) Treeni mielessä lähdettiin, koska oli todella kuuma päivä tulossa ja tiesin, että niin kuumalla ei liikkeistä välttämättä tule mitään.

Mentiin heti ilmoamaan itsemme sisään, jonka jälkeen herättelin muksua. Pienen odottelun jälkeen juostiin jo mätsärikehään. Punainen tuli ja neiti meni kehässä tyypilliseen tapaansa upeasti. Välissä kävi Annika ja Nelli kehässä heille tuli sininen. Koiria sai olla koko ajan juottamassa ja ne veti koko päivän aikana ihan järkyttävät määrät vettä! Pian oli aika mennä uusiksi kehään ja tulokseksi tänään pun2, ja Annikalle ja Nellille sin5.

Mölleissä meni paikallamakuu upeasti. Koska edelliset möllit meni makuun kannalta niin varmasti päästin Glorian kokonaan irti. Aikaa oli lyhennetty minuuttiin ja varmasti G makasikin, kunnes viereinen cockeri tuli härkkimään... Ärsyttävää mutta ei kukaan voi olla 100% varma koirastaan, vaikka se treeneissä makaisi kuinka hyvin. Sain kumminkin viedä G:n takaisin ja se makasi loppuun asti tosi hyvin eli ei mitään kriisiä tehnyt asiasta. Sitten taas juotettiin koiria ja yritettiin pitää niitä varjossa. Huomasi, että oli tosi kuuma päivä sillä todella monet koirat teki liikkeet tosi nuutuneen oloisesti.

Omaan silmään meidän seuruut vaikutti lahnoilta ja varsinkin lopussa jätätti reilusti.( videolla seuruu näytti kumminkin hyvältä) Annoin seuruun aikana kuitenkin kaksoiskäskyn ja taisin jopa kehua sitä kesken seuruun. Silti saatiin täydet pisteet... Maahan meno meni ahterilleen kun itse potkaisin isoa kiveä ja neiti luuli sitä suureksi lihapullaksi ja lähti  perään. Seisissä ei probleemeja. Luoksetulo oli säästä johtuen hyvin hidas mutta tällä kertaa kiepahti ilman käsiapua sivulle. Estehyppyssä meni yli vasta toisella käskyllä ja silloinkin istui esteen taakse. Luoksepäästävyyttä pitää hehkuttaa, sillä se istui todella nätisti sivulla koko ajan. Sitä ollaankin reenitty kavereiden kanssa joten hyvä että treeni tuotti tulosta. Kokonaisvaikutus oli 9. Arvostelu oli aika lepsu, sillä saatiin periaatteessa 173p ja ALO1. Tuo periaatteessa siitä, että seuruu oli vain kerran mutta jos siihen laskee samat pisteet kuin hihnassa seuruuseen niin pisteet on tuollaiset.

Pisteet siis:
luoksepäästävyys: 10
paikkis: 10
seuraaminen: 10
maahan meno: 5
luoksetulo: 10
seisominen: 10
estehyppy: 7
kokonaisvaikutus: 9

Tuomarin selostuksesta ymmärsin, että kunhan liikkeestä maahan saadaan kuntoon niin kokeisiin kannattaisi tähdätä. Samaa mieltä olen itsekkin, joskin palkkaamattomuus tuottaa ongelmia. Jos se olisi saatu kuntoon niin olisin jo aikoja sitten ilmoittanut sen virallisiin...:) Mutta sitä kun nyt kesä reenataan niin eiköhän me viimeistään heinäkuun lopussa päästä kokeisiin. Kuvia lisään myöhemmin, kun suurin osa kuvista on Annikalla. Lisäksi tulee vielä juttua mm. koirakahvilasta jossa piipahdettiin ja muusta tampere hortoilusta!

1 kommentti:

  1. Oi kiva, ootte tänne päi eksyny :D Tosin ite en toihin mölleihin päässy, mut laika Vinski ja kaveri siellä oli :)

    VastaaPoista