keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Pitkästä aikaa kehässä

Erittäin laadukas kuva meidän ruusukkeesta...;)
Ei olla käyty mätsäreissä sitten alkukesän joten lauantaina läksittiin sitten oman paikkakunnan mätsäriin kehäilemään. Aluksi meidän piti mennä Jyväskylään "Toko klinikalle" mutta oltiin sitten laiskoja eikä mentykään... Eihän sitä aina jaksa lähteä ja sinne meno olisi tarjoittanut liki tunnin autossa istumista, joten ei kiitos. Rento päivä koirien parissa kiinnosti enemmän joten mentiin sitten mätsäröimään.

Glorian kanssa ei oltu tehtu mtn. mätsäreihin liittyvää moneen kuukauteen. Gloria meni hienosti ja sai sinisennauhan. Hyvälle hävittiin!;)  Sinisten kehässä neiti sai vikurointikohtauksen ja seisomiset oli sitten siinä. Omaksi ihmetykseksi tuomari kuitenkin sanoi, että westie on kolmas ja niinpä tulokseksi sitten SIN3. Itteä kyllä pisti nolottamaan tuo lopun sähellys sillä Gloria oli seisonut jo kauan enkä ollut palkannut sitä joten ei mikään ihme ettei enää jaksanut... Siinä sitten itse rupesin vielä nyppimään siellä remmin päässä mutta anyway minkäs teet, kun ei vaan tajunnut. Gloria sai palkinnoksi hienot juoksuhousut ja treenipatukan. Napusia saatiin myös mutta ne meni meidän Kerttu kaverille.:)

Vähän jäi kaivelemaan, kun ei menty JH:seen, kun sellainen kerrankin järkättiin... Oltiin jo kaverin kanssa menossa ilmoittautumaan mutta ilmot meni sitten "kiinni" nenän edestä eikä ehdittykään.  Helpotuksen huokaus pääsi kyllä, kun katseltiin junnukehää. Siellä tehtiin koiranvaihdos johon itsellä ei kyllä rahkeet riittäisi. En ole todellakaan mikään mestari handleri, vaan kaipaan aikaa tutustua koiraan kunnolla ennen mitään koitoksia. Lisäksi kahdelle viimeiselle tuotiin täysin vieras koira kehän ulkopuolelta ja jälleen huokaisin helpotuksesta  etten ollut itse kehässä. Mutta kyllä me sinne junnuihin vielä joskus mennään. Kaverin kanssa jo sovittiin, että vedetään toistemme koirilla heti ensi mätsärissä... ;)

1 kommentti:

  1. Haaste! :D
    http://elamanpituistarakkautta.blogspot.fi/2013/11/liebster-blog.html

    VastaaPoista