tiistai 24. kesäkuuta 2014

Linkitä blogi!

Glorian lomaan kuuluu edelleen metsäilyä ja treenaamista...
Karsin tänään rankalla kädellä lukemiani blogeja pois... Kaikki netistä poistetut blogit tai sellaiset joihin ei ole tullut postausta koko alkuvuoden aikana. Aika paljon niitä olikin, kun lukuluetteloa karsin ja nyt mulla on enää "muutama" luettava blogi jota seuraan aktiivisesti. Usein en liity blogeihin lukijaksi kovin helposti, sillä itseltäni vie aikaa tottua uuden kirjoittajan tyyliin ja päästä sisälle uuden blogin maailmaan. Nyt päätän kuitenkin yrittää löytää uusia hauskoja blogeja luettavaksi. Muutama reunaehto linkkaamiselle...

1. Blogi on koirablogi tai lifestyleblogi.
2. Koiran kanssa treenataan tokoa, rallya, koiratanssia tai mejää.
3. Postauksia tulee suhteellisen usein. (Ei usean  kuukauden välejä)
4. Postauksissa on usein kuvia ja/tai videoita mukana.
5. Treenipostauksia ja analyysejä tulisi usein.

Riittää kunhan blogi osuu muutamaan kategoriaan. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää. Linkatessa olisi kiva, jos olisi mukana pieni kerronta blogin sisällöstä. Ja tarkistathan etten jo ole lukiasi, koska etsin pääasiassa uutta luettavaa!:)

16 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Luin laiskasti, mutta blogissa on kyse kahden belgialaisen treenaamisesta ja yleisestä apinoinnista. Bloggerin vammatessa en voi tarkistaa, oletko lukijana. :/

      Poista
    2. Kiitos, en ollut vielä lukija. Vaikuttaa hyvältä.

      Poista
  2. http://cpkusagur.blogspot.com

    Koirablogi, treenataan satunnaisesti tokoa, jokuinen rallypostauskin löytyy (yhdellä koiristani rtk1 parin vuoden atkaa) pääasiassa kuitenkin touhuamista ja agilitya. Postauksia tulee hyvin usein, tulossa ainakin tällä viikolla luonnetestipostaus.

    Kuvia ja videoita on melkein joka postauksessa. Treenipostauksia aina suurin osa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, teidän lukijana jo olen ja pidän blogista oikein paljon!

      Poista
  3. http://tindejanelle.blogspot.fi/

    Kotitokoa tällä hetkellä, kun ei sopivaa tokoryhmää ole ja rallytokon aloittamista pohdittu. 21- vuotiaan ja tämän seropi nartun elämää käsittelevä koirablogi.

    VastaaPoista
  4. http://pinserijakamera.blogspot.fi/?m=1

    Koirablogi, jossa harrastetaan agilityä ja jälkeä. Aloitellaan Rally-tokoa. Kuvia joka postauksessa ja mahdollisimman usein videoita ihan muutenvaan ja treeneistä! :)

    VastaaPoista
  5. http://koirakkaat.blogspot.fi/

    21-vuotiaan pitämä kahden koiran, ongelmakoiran ja kotikoiran blogi. Blogissa on ja tulee olemaan treenipostauksia (agi, toko, rallytoko, jälki...) sekä lähes poikkeuksetta kuvia/videoita. Pyrin kirjoittelemaan blogiin aina kun on jotain kirjoittamisen aihetta (en viitsi kirjoitella pelkkiä "käytiin tänään lenkillä" postauksia).

    VastaaPoista
  6. Eiköhän me kriteerit täytetä! :-D
    Länsisiperianlaika Vinskin ja lapinporokoira Ketkun elämää seuraileva kuvarikas blogi :-)
    http://harrastushaukut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Hmm me ei nyt ehkä ihan kaikkia kriteereitä täytetä, mutta linkkaan silti;) Blogi kertoo villakoiran ja paimenlapsen arjen askareista treeneihin, päälajina tällähetkellä agility. Rallytoko ollaan aloittamassa pian ja koiratanssis harrastetaan kulissien takana omatoimisesti. Näistäkin toivottavasti tulee tulevaisuudessa höpinää blogiin:)

    En pysty tarkastamaan, että oletko lukija kun blogger temppuilee.

    http://lifewithfemma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. http://zennytintti.blogspot.com

    Taide/valokuvaus blogi pienellä lifestyle sävytteellä :) Blogiin eksyy aika epätasasesti millon mitäkin, mutta pääpaino eläinten valokuvauksessa ja piirtämisessä. Postaukset paljolti kiinni myös siitä, mitä lukijat haluavat.

    VastaaPoista
  9. http://ikivalkea.blogspot.fi/

    Ihan kaikki eivät täyty, mutta koirablogi jossa tulevaisuudessa harrastetaan varmasti ainakin tokoa! Koirana blogissa seikkailee 10 viikkoinen Samojedinkoira! Blogissa usein paljon ja hyvälaatuisia kuvatuksia sekä koiran kehityksestä kertovia postauksia. Olemme vielä aika tuore blogi! :-)

    VastaaPoista
  10. http://timinvaltakunta.blogspot.fi

    Koirablogi 3-vuotiaan tiibetinspanielin elämästä. Harrastamme epäsäännöllisesti jälkeä, rallytokoa ja temppuilua. Mätsäreissä käydään joskus ja koirakavereita tavataan aina kun ehditään. Pohdintoja koiran iho-ongelmista ja eliminaatiodieettailusta, omistajan suuressa suosiossa koirien raakaruokinta. :-)

    VastaaPoista
  11. http://popojamiona.blogspot.fi/

    Koirablogi jossa päätähtinä 9v. suomenlapinkoira ja vielä pienen pieni pentu (kohta 3kk) novascotiannoutaja. Alkujaan tarkoituksena oli kertoa minkälaista on kotikoiran arki, mutta kun tuo pentu tulikin kuvioihin niin toivottavasti myös pääsen kirjoittelemaan harrastuksista agilityn ja rally-tokon parista, tietysti sitten vähän vanhempana. Vähän laiskan puoleisesti tällä hetkellä päivitetty (kiireinen elämä), mutta toivon että saan siihen muutoksen kun uusi ulkoasu pläjäytetään sivuille. Kuvia on vähintään aina yksi per postaus :)

    VastaaPoista
  12. http://nallinblogi.blogspot.fi/

    Blogissa seurataan 3vuotiaan Nelli-seropin elämää, kotisohvilta kilpakentille, kuvien ja videoiden kera :)

    VastaaPoista
  13. elainfarmi.blogspot.fi

    2 vuotias Ranskanbulldoggi Sisu, jonka kanssa treenatataan tokoa, hetkittäin agilityä&uimista sekä käydään mätsäreissä. Mukana pyörivät myös paljon kissat Jukka&Sade sekä lainakoirani, 5v havannankoira Reino ja 2v Bishonfrisè Nipsu. Lainakoirieni kanssa treenaan tokoa, koira tanssia sekä käyn mätsäreissä. Tällähetkellä treeni postauksia ei tosin tule niin usein säiden ja muun kiireen takia, mutta eiköhän sekin korjaannu syksyä kohti ;).

    VastaaPoista