sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Turkki alas...


 Helteestä kärsittiin, joten otin trimmipulikan kauniiseen käteen,  nypin selän ja ohkaroin rintakehän helteiden aikaan. Tulos ei tyydyttänyt, joten neidille varattiin trimmiaika ja vautsi minkälainen kaunokainen sieltä turkin alta paljastui. Kauniit ruskeat nappisilmätkin tuli esille otsiksen alta. Kainalot ajeltiin suosiolla, siellä on niin pehmeetä takku karvaa eikä kainaloita voi herkän ihon takia nyppiä. Nyt ihokin hengittää ja iho-oireet  alkaa hälvetä.

Meillä oli siis koepaikka varattuna viime viikolle muurameen, mutta Gloria alkoi oireilla ihoaan ja sittemmin aloitti myös juoksunsa. Juoksurytmi on nyt vähän sekaisin neidillä. Yleensä se on juossut säännöllisesti tammikuussa ja heinäkuussa. Nyt se juoksi edellisen kerran joulukuussa ja nyt uudelleen. Nuo kutinatkin laantui heti juoksun alettua eli varmaan hormooneista johtui.:) Ärsytti kieltämättä tuo kokeen peruuntuminen, kun kaikki liikkeet sujuu hienosti. Käytiin vetämässä viime viikolla Annikan ja Nellin kanssa treeni ja juoksuista huolimatta Gloria keskittyi täysin. Se oli hirveän innokas ja veti kaikki liikkeet (jälleen) upeasti. Toisaalta tulee mieleen, että miksi ihmeessä näitä sahaa, kun kaikki sujuu jo niin hyvin. Muuten varaisin meille koepaikkaa nythetipaikalla, mutta jos helteet tulee takaisin niin neidistä katoaa kaikki mehut. Ajattelin sitten yrittää johonkin hallikokeeseen, jos  siellä olisi viileämpi tehdä. Se koulari alokkaasta on kuitenkin ollut jo niin pitkään meidän tavoitteena, että en haluaisi avoonkaan vielä jatkaa.

No mutta kisaaminen alokkaassa ei ole haitannut meidän avoluokan treenejä. Nouto sujuu jo mainiosti ja yksityistunnin jälkeen lopun perusasento on parantunut huimasti. Pari päivää sitten kokeiltiin luoksarin stoppia erillään luoksetulosta ja sekin sujui aika kivasti, vaikkei olla treenattukaan. Kaukoja ollaan yritetty treenata, mutta niissä tulee tenkkapoo. Neiti vaihtelee asentoja ihan tosi hurjaa vauhtia ja kokeilee kaikkea mahdollista.( Siis kaiken tämän ennen kuin ehdin sanoa käskyä...) Lisäksi peppu liikkuu. Syksyllä olisi vasta tarkoitus avoilla, joten ei tässä kiire. Sitä paitsi tarkoituksena on viettää rento kesä ja aitotaan pitää ainakin yksi kuukausi jolloin ei treenata eikä kisata.

Helteillä Gloria kävi jo vähän uimassa, mutta nyt kun kelit viileni niin ei olla päästy ollenkaan. Tuossa meidän järvessä on vielä niin hirveän kova virtaus, että se pyörittää nuo vesimassat ympäri eli järven jäähtyminen kestää kauan. Mitähän se oli kun mittailin jokunen viikko sitten. Ei tainnut paljoa yli kymmentä astetta olla. Ja jos  vesi ei ole tarpeeksi lämmintä niin meidän neitihän ei ui...;) Kyllä se kahlailemassa on käynyt, mutta kunnonkohotuksen ja lihasmassan keräämisen kannalta se uiminen olisi ihan in. Toivotaan, että järvet lämpenisi pika pika vauhtia!

Gloria toivottaa hyvää kesälomaa kaikille!
Loppuun vielä lomalomalomaaa hehkutusta. Eilen loppui eka vuosi lukion penkillä ja erinomaisen tyytyväinen olin, kun sain tsempattua itseni loppuun asti ja viimeisten kurssien numerot eivät pudottaneet keskiarvoa mihinkään. Kesälläkään en ihan lomailun makuun pääse, kun suoritan UE2 kurssin itsenäisesti ja teen lomailun sivussa pientä kissan/koiran hoito keikkaa. Mahtava kesä siis tulossa!:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti