perjantai 27. helmikuuta 2015

Valkoista valkoisella



Kävin loman alussa ostamassa vihdoinkin Romeolle oman treenipäiväkirjan. Päivyrin virkaa saa toimittaa tavallinen ruutuvihko, johon länttäsin kanteen Rompsusta söpösen pentuposeerauksen. Siihen tullaan nyt kirjaamaan ylös treenit ja niiden aiheet tarkasti, jotta nähdään ollaanko sitä kehitytty mihinkään. Olihan sitä jo pakko päästä täyttämään, joten ollaan tehty sisällä parit kivat paikallamakuu treenit. Toisella kerralla kestoa, toisella kerralla sivulla maahan menoja. Romppu oli pätevä poika ja pysyi maassa pisimmillään 12s. Nyt saadaan vihdoin mustaa valkoisella, mitä ollaan siis oikeasti tehty treeneissä. Sunnuntaina Romeo pääsee rallytokoilemaan, kun pidetään paikkakunnan koiraharrastajien kanssa yhteiset ratatreenit. Jätkä pääsee siis tekemään pieniä pätkiä alokasluokan radoista.




Tänään Gloria kävi aamulla trimmissä ja se muuttui tursakemaisesta kehonrakentajasta nätiksi neidiksi. Glorian tassun pohjat oli kyllä todella ärtyneet johtuen huonoista säistä. Kosteus, hiekka, muta ja karva ei ole kiva yhdistelmä, sillä anturoiden välit oli täynnä töhnämäisiä huopatakkuja.Osittain hiekka oli myös tulehduttanut ihon ja  hangannut ihonkin rikki. Ja siis minähän luulin pesseeni ne oikein hyvin eilen... Vissiin shampoo ei sitten irrottanut likaa, koska Glorian anturat on todella syvät. Gloria pani täysillä vastaan, mutta välit saatiin putsattua edes hiukan parempaan kuntoon. Tänään otan illalla käyttöön laimennetun mäntysuopaliuoksen, jolla pesaisen tassujen välistä kaiken lian ja desinfioin välit vielä kunnolla. Toivottavasti näillä toimilla saadaan tassukat kuntoon.




Käytiin Glorian uudesta lookista innostuneena pitkällä lenkillä metsässä ja kuvailin koiria hieman pitkästä aikaa. Vähän vaikea on kyllä kuvata valkoisia koiria, kun lumi tekee kuviin valkoisen taustan. En jaksanut edes säätää asetuksia, vaan napsuttelin automaatilla. Muutama ihan kiva räpsy kameraan tuli. Eniten tykkään noista koirien yhteiskuvista, ne kun on yleensä niin vaikea saada samaan kuvaan! Hassulta näyttää, kun Romeolla on miltei jokaisessa kuvassa sama tyrmistynyt ilme ja Gloria taas väistää Romeota kauhistuneen näköisenä. Romppu ei muutenkaan katso yhtään juokseeko se jonkun päälle vai ei. Se viuhahtaa aina röyhkeästi Glorian ohi tönäisten sen samalla ulos polulta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti