lauantai 9. toukokuuta 2015

Meille kuuluu paljon kuulumisia!



Käytiin tässä reilu viikko takaperin kentällä vetämässä Rompun kanssa toko juttuja. Kirjoittelin kesän westielehteen parikin harrastusaiheista juttua, ja niihin piti saada kuvia. Annika lupautui kuvaamaan meidän tokoiluja ja saikin ihan mielettömän ihania kuvia pätevästä Rompusta! Aurinko paistoi ja oli ihan hirmu hyvä fiilis. Romppu teki mainiosti töitä. Kentän vastakkaisella puolella oli ihmisiä ja koiria, mutta silti Romppu keskittyi tokoiluun eikä höpöillyt omia juttujaan.



 Ja plussana vielä se, että se leikki mun kanssa ihan kympillä. Meillä oli vielä jossain vaiheessa hieman vaikeuksia löytää leikkimisfiilis, jos treenipaikassa oli vahvat häiriöt. Itse en osannut leikkiä innostavalla tavalla ja Romppua kiinnosti paljon enemmän kaikki ympärillä tapahtuva kuin leikkiminen. Ja jos Romeo joskus leikki niin heti, kun päästin irti se joko jätti lelun tai vei sen pois. Ideahan olisi, että se hakeutuisi leikkimään lelulla mun kanssa. Tällä kertaa se teki juurikin niin ja leikki todella innokkaasti. Huikee pikkuinen mies!



Treenit pidettiin suhteellisen lyhyinä, ja lopetettiin kivaan fiilikseen. Treenien jälkeen käytiin koirien kanssa metsässä ja Romppu sai juoksennella Nenniksen perässä. Sillä oli huisia, kun se sai laittaa parastaan ja vetää huikeita sprinttejä Nellin perässä. Silloin oli vielä lunta paikoin maassa, mutta nyt metsässäkin on jo vihertävää. Ihana, kun kevät tulee niin kovalla vauhdilla.



Kun palailtiin lenkiltä aloin heti kokkailla Glorialle synttärikakkua, sillä neiti täytti 30.4. 8v. Meidän neiti on nyt virallisesti seniori. Päältäpäin se ei siitä kyllä näy, mutta kyllä se nykyään viihtyy jo omassa pesässään päikkäreillä ja nauttii sohvan nurkkaan käpertymisestä. Polvien kanssa oli talvella ongelmaa, mutta nyt ilmojen lämmettyä se ei ole oirehtinut niitä kertaakaan. Lenkille se on aina valmis lähtemään ja vetää tasapainotyynyllä niin hurjaa vauhtia etten pysy sen perässä. Toivottavasti saadaan vielä lukuisia yhteisiä vuosia eikä vanhuuden vaivat ala vielä pitkään aikaan vaivailemaan. Olen niin onnellinen mun pienestä toheltavasta hulinaterrieristä! Onnea Gloria!

Muutenkin meille kuuluu hyvää. Romeo kävi reilu viikko sitten näyttelyssä ja tulokseksi tuli EH JUK2. Arvostelu oli ihan mukavaa luettavaa. Tuomarin mukaan Romppu oli hyvän näköinen, mutta kaipaa runsaasti aikaa kasvamiseen ja kehittymiseen. Gloria puolestaan on menossa ekoihin avoimenluokan rallikisoihin maanantaina. Blogiin en ole vähään aikaan kirjoitellut, koska kuvien laittaminen ei jostain syystä ole onnistunut. Toivotaan, että nyt alkaisi sujumaan ja voisin päivitellä hieman useammin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti