perjantai 12. kesäkuuta 2015

Sitä, tätä ja tuota...



Laiska kirjoittaja ilmoittautuu. Me ollaan puuhattu vaikka ja mitä, mutta en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa. Tai siis olen kyllä kirjoittanut, mutta koska se kamera jää nykyään kotiin useammin kuin olisi luvallista niin mulla ei ole hirveästi kuvia meidän puuhista. Joitain satunnaisia kännykkäkuvia kyllä löytyy, joten niillä pitää pärjätä. Sussu otti meistä kunnon laumakuvan kaverin valmistujaisten jälkeen ja olen viljellyt sitä nyt vähän kaikkialle, kun tykkään niin kovasti kuvan väreistä!

Gloria ja Romppu on viettäneet mukavaa lomaa. Kunnon treenit on unohdettu vähäksi aikaa ja ollaan vain varmisteltu sisällä joitain hassuja pieniä tokojuttuja. Romppu on treenannut ahkerasti paikkista, koska pikku jäbä oli onnellisesti unohtanut sen paikkistauon aikana... Käytiin koirien kanssa myös pitkästä aikaa mätsärissä. Edellisestä mätsärikäynnistä oli kulunut Glorian kanssa pari vuotta ja Rompun kanssa 6kk. Päätettiin siis lähteä pitämään hauskaa ilman suorituspaineita. Gloria ja Romppu teki huikeat mätsärisuoritukset. Gloria hurmasi tuomarit ja oli SIN1 BIS5. Romppu puolestaan teki poikamaisia pikku jekkuja ja huikenteli alussa ihan miten sattuu. Loppua kohden käytös parani ja Romppu oli pentujen 4. Molemmat koirut sai hienot ruusukkeet ja lelut, joista tuli heti ihan lempparit. Ne piti lopulta laittaa jäähylle, kun molemmat veti ihan hirveät kierrokset omista leluistaan...

Pikku pompelkaan ei ole enää pentu. Se täytti viikko mätsärin jälkeen vuoden  ja on nyt iso poika! Romppu pääsee lahjaksi mukaan pienelle kansallispuistovaellukselle ja samalla se saa rymytä ja huikennella metsän keskellä ennen seuraavaa näyttelyä. Gloria puolestaan on tehnyt paljan treeniä tasapainotyynyllä ja vaikka lämmittelyistä ja jäähdyttelyistä on huolehdittu, on neiti ollut hiukan jäykkä viime päivinä. Hieroin sen itse läpi, joten toivotaan, että sain lihaksia auki vaikken ammattilainen olekaan. Gloriaa ei olisi yhtään huvittanut olla hierottavana ja se yritti ylös vähintään joka toinen sekunti, mutta lopulta se rentoutui pieneksi hetkeksi.

Gloria sai myös hienon paracord setin, kun taiteilin sille pannan ja hihnan viikko sitten. Neiti on niin suloinen pinkeissä vermeissään! Nyt pitäisi vielä suunnitella Rompulle setti poikamaisissa väreissä niin koirista tulisi suloinen kaksikko. Hauskaa kesää vielä kaikille lukijoille! Palailen blogin puolelle ensi viikolla näyttelykuulumisten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti