torstai 29. marraskuuta 2012

Hrrrrrrr, tää kylmyys!

Ulos lähdössä...
Ulkona on niin kylmä että ollaan pysytelty sisätiloissa viimeisimmät päivät! Olen viettänyt aikaa käsitöitä tehden mm. hiukan neulonut ja ommellut ompelukoneella lapasia.;) Siitä myöhemmin lisää uudessa käsityö blogissa, joka on vielä päivitysten ja uudistuksien alaisena. Gloria on makoillut lattialla lämpimässä paikassa tai niinkuin tänään, häirinnyt käsitöiden tekoani. Ensin menemällä makaamaan kankaan päälle sitten se pyyhkäili siihen hieman nassuaan jne. Sain sen onnekesi nopeasti kaapattua sohvalle ennen kuin se pääsi käsiksi nuppineuloihin...( kyllä se jo niihinkin meinasi tassunsa täräyttää)

Tosiaan ulkona on niin kylmä että Glorian kanssa olen itse käynyt vain kerran päivässä lenkillä ja lenkkivuoroja on hieman enemmän jaettu perheen kesken. Tyytyväisenä neiti olisi kyllä lähdössä, sitä ei kyllä haittaa ollenkaan se että ulkona on jo reilusti pakkasta...  Heijastinliivimme on ollut ahkerassa käytössä, se on puettu päälle joka kerta pimeällä ulos lähdettäessä. Muistakaahan kaikki käyttää itsellänne ja koirillanne heijastimia!

Tokossa ollaan otettu peruskäskyjä sisällä, jotta saisin edellisessä postissa kertomani ongelmat kuriin. Luoksetulon jätön sana on nyt pelkkä istu ja siinä sitten istutaan niin kauan kuin sanon. Sama paikallamakuun kanssa, käskynä pelkkä maahan ja siinä ollaan niin kauan kuin tulee vapautus. Ihan hyvin on neiti tajunnut idean, kun olen lähtenyt pikkuhiljaa aikaa pidentämään. Kuitenkin en ole vielä sekoittanut käskyä mihinkään muuhun vaan peruskäskyjä ja luoksetulon paikkaa treenataan erikseen. Peruskäskyt onnistuu kyllä, mutta seisomista täytyy vielä vahvistella sillä se on selvästikkin vaikea. Muutkin käskyt kaipaavat vielä tovin miettimis aikaa. Kyllä se tästä, nyt on vahva tunne että tämä ongelma selviää...

Ruokinnasta sen verran että eliminaatiodiettimme jäi kesken, kun Glorialla alkoin mahdoton ripuli joka ei laantunut edes maitohappobakteerilla. Sen lisäksi teki monta kertaa ripulin loputtuakin tarpeensa sisälle mitä ei kyllä normaalisti ole tehnyt ollenkaan. Mikä onni että se kuitenkin on jostain syystä oppinut että tarpeet tehdään pesuhuoneeseen. Yöllä jos tuli hätä eikä kukaan herännyt niin sepä fiksuna tyttönä kipsutteli alakertaan, teki tarpeensa pesuhuoneeseen ja tuli takaisin nukkumaan... Aamulla odotti sitten haiseva läjä pesuhuoneessa.:) Allergiat nyt siis jatkuvat, mutta niiden kanssa nyt eletään ja niitä lääkitään sekä mietitään seuraavaa siirtoa.


4 kommenttia:

  1. Meillä on pidetty Islalla jo tuota uutta toppapukua :) Mutta suloinen Gloria tuossa kuvassa! :)

    VastaaPoista
  2. Meilläki heitetään jo neuleet niskaan vaikka täällä on vasta -5 astetta pakkasta :)

    Täytyykin joskus vilkaista käsityöblogiakin kunhan kerkiää :)

    VastaaPoista
  3. koiratyttö/ Nyt on kyllä niin kylmä että saa jo kaivaa toppapuvut sun muut esille. Ja kiitos, aika nopealla aikataululla räpsäisty kuva...;)

    Eeva/ Jep! kannattaa käydä kurkkaisemassa, nyt vielä päivitysten ja ulkoasu muutosten alainen blogi, mutta heti kun kerkiän niin alan päivittelemään ja muoksimaan.:)

    VastaaPoista
  4. Täällä meilläkin ollaan jo pidetty tiiviisti ulkoillessa fleecepuku päällä :)

    Blogistani löytyy sinulle haaste:http://neitiveenmukana.blogspot.fi/2012/12/liebster-blog.html

    VastaaPoista