tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kesä tulee silloin kun sitä vähiten odottaa


 Tämän kesän ensimmäinen perhonen bongattu!;) Sieltä se kesä jo häämöttää... Möllien jälkeen ollaan käyty treenaamassa ihan muutaman kerran Annikan ja Nellin kanssa. Muuten lomailtu tokosta niin että pian löytyy taas intoa. Koulun kanssa ärsyttävää kiirettä ysin päättökevään kanssa, mutta kyllä se tästä. Käsitöissä on treeniliivi valmistumassa ja taskuja lukuunottamatta tulee aika kivaisan näköinen!

Lähipäivinä ollaan Glorian kanssa treenattu erilaisia temppuja. Jalkojen välissä pujotteluja, kahdeksikkoja yms. kehon hallintaa. Tänään piti ottaa siitä video, mutta sormestani alkoi jostain mystisestä syystä pulppuamaan verta joten se kuvaaminen sitten jäi... Hieronta ajan tilasin viikon päähän, jotta saadaan koira kuntoon kevään harrastuskaudelle. Saa nähdä mitä tykkää kun vieras täti käsittelee neitisen herkkää hipiää...

Mätsärikautemme avautuu 28.4. oman paikkakunnan mätsärissä. Toko-ryhmiin on kova hinku päällä ja ensimmäisiä virallisia on suunniteltu kesäkuulle. Jos näitä kokeita tulee näin paljon koko vuodelle niin ei se TK1 välttämättä mikään utopistinen ajatus tälle vuodelle ole...;) Ehkä!  Mutta kaikkea mukavaa odotettavissa enkä millään jaksaisi kaikkea ihanaa odotella.

Itsellä on muuten meneillään objektiivin hankinta ja löysin täydellisen muutama pv. sitten tai itseasiassa kaverini löysi. Käytettynä tosin, mutta hyvässä kunnossa ja uutena olisikin aivan liian kallis budjettiin. Mutta siis siitä enemmän juttua, jos homma varmistuu!:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti