maanantai 22. huhtikuuta 2013

Voihan kuvatus


Tällainen otos tupsahti linssiin.  Tämä tosiaan parhaimmistoa joten treenattavaa riittää...

Nyt on postausintoa joten annanpa nyt palaa oikeen kunnolla... Eli puhuin jossain vaiheessa hieman objektin hankinta suunnitelmista täällä blogissa ja nyt voin ilokseni todeta, että tänne on postissa muutaman päivän päästä saapumassa sigman 50mm 1.4.

Olin himoinnut tuota netistä kuitenkin tietoisena siitä, että vaikka tuo todella hyvä onkin niin menisi hyvin kauan ennen kuin se sopisi budjettiini. Kaverini kuitenkin löysi tämän samaisen objektiivin netistä käytettynä ja paaaljon halvemmalla ja kun otettiin mukaan omat lähestyvät synttärit niin soppa oli valmis. Lähetin sitten samantien obiskan entiselle omistajalla postia ja kysäisin muutamia juttuja objektiivista. Muutamien mutkien kautta ja linssipintojen kuvat nähneenä tiesin että tässä se etsimäni obbari nyt oli. Siitä alkoikin sitten hurja odottelu.;)

Odotellessa on nyt hyvin aikaa harjoitella vielä lisää kameran käyttöä. Kaveri tulikin neuvomaan ja auttelemaan tänään ja kokeiltiin G:n kanssa hieman liikekuvausta. Krhm. Riittää vielä opiskeltavaa ja tarkennus oli välillä vähän siellä sun täällä. Parasta nyt kuitenkin, että sain vähän tuntumaa ja kaveri löysi monia kivoja nappuloita ja asetuksia joista en itsekkään ollut tiennyt.;) Lainasin myös muutamia kirjoja ja huomenna aijon käydä kirjastossa lainaamassa niitä vielä lisää. Kunnon opiskelut nyt ennen objektiivin kotiutumista. Toivottavasti tästä nyt tulee jotain ja opin käyttämään tuota. Onhan se varmasti erilainen tuon kitin jälkeen, mutta toivottavasti tottumisen olisi tuloksena parempia kuvia!;)



1 kommentti: