perjantai 17. tammikuuta 2014

Hei me noudetaan!

Pakkanen tuntuu luissa ja ytimissä asti mutta silti me uhmattiin pakkasta ja käytiin tänään treenaamassa... Sunnuntaina ollaan myös menossa yhteistreeneihin jos sinne nyt edes kukaan himotreenaajakaan on tulossa. Glorialla on aika kylmä joten ei ole voitu tehdä kovinkaan pitkiä lenkkejä. Jos jollakin on suositus hyvästä, lämpimästä ja istuvasta puvusta niin otan vastaan. Kaippa sellaisen voisi itsekin tässä väsäillä kunhan ehtii... Treeneissä ei otettu tänään muuta kuin leikkimielistä noutoa ja ihan lyhyet seuruut. Kamera oli pakkasen vuoksi hidas ja suostui ottamaan videolla ainoastaan noudon lopun.



Nouto menee muuten hienosti mutta Gloria tarvitsee siihen usein lisäkäskyn. Innoissaan se kumminkin sitä pulikkaa hakee, ei siinä mitään. Lopun perusasento on hiukan vino, koska jostain syystä pieni neiti ei ymmärrä, että hänellä on myös toimiva takaosa vaikka etupää onkin käytössä. Ilman pulikkaa perusasento on hieno ja suora mutta pulikan kanssa tulee usein vinoon.;) Usein Gloria myös pysähtyy kesken nouto matkan vilkaisemaan mua sillei "Pitikö mun oikeasti hakea tämä?" ja kun sanon uudestaan käskyn niin lähtee viipottamaan kovaa kyytiä kapulalle... Tui, se on niin suloinen noutaja! Eihän tässä toki mikään kiire ole noudon kanssa ja piankos me tuommoiset pikkuasiat ratkaistaan.

Tänään treeneissä leikittiin vaan sillä kapulalla eikä tehty mitään suurempia korjauksia. Heittelin vaan kapulaa ja kannustin Gloriaa hakemaan sitä. Hienosti se hakikin ja viipotteli innoissaan. Välillä kokeilin miten hakisi pidemmällä matkalla ja onnistuihan se. Pari kertaa lennätin sen jo normaaliin pituuteen ja pienellä kannustuksella nouti myös sieltä. Mitään perusasentoja ei tehty, kunhan biletettiin sen pulikan kanssa jotta siitä tulisi huisin kiva homma!:)

Massu on Glorialla reistaillut ja vähältä piti ettei jouduttu tiputukseen viikko sitten. Gloria sai aivan järkyttävän vatsataudin jostakin ja oksensi koko illan. Ruiskulla nesteyttelin kotona mutta alkoi oksentamaan ulos myös veden (ruoan mukana) joten piti sitten lähteä eläinlääkäriin. Tein kotona kaikki kuivuus "testit" eikä ollut kovinkaan kuiva, kiitos nesteytyksen mutta viikonloppu oli tulossa ja olisi jouduttu ajamaan päivystykseen niin käytettiin sitten omalla ell. Ultrauksen ja röntgenin jälkeen todettiin tulehdukset suolistossa ja vatsassa. Antibiotit, vatsansuoja jne. lähti mukaan ja asettuikin parissa päivässä. Ainoastaan uloste on yhä löysää mutta se menee varmaan maitohappiksella ohitse.

Ps: Näin jälkikäteen kuunneltuna mun ääni kuulostaa aivan järkyttävältä. Krhm, en yllensä siis kilju tuolla tavalla treenatessa mutta pitihän neidin saada hyvää palautetta hienosta noudosta...;)

4 kommenttia:

  1. Supermakea nouto!! Meidän nouto näyttää muuten samalta, mutta nostaessaan kapulan Elvi lähtee peruuttamaan minusta poispäin, jättää kapulan pitkälle ja tulee täysiä sivulle ;) Taidetaan tarvita pikkuisen enemmän treeniä..

    Onkos teillä uusia koesuunnitelmia? Itse ajattelin helmikuussa tähdätä Lempäälään Tamskin tokokokeeseen, siellä on ainakin rauhallista. Hieman kyllä itse traumatisoiduin levottomuuksista Keuruulla...

    VastaaPoista
  2. Kiitos!:) Meillä esiintyy myös välillä peruuttelua tai sitten Gloria jää seisomaan kapula suussa eikä ymmärrä tuoda sitä heti sivulle. Onneksi avoiluun on kumminkin pitkä aika niin ehditään harjoittelemaan...

    Meillä olisi suunnitelmissa tähdätä varkauteen maaliskuussa ja muurameen huhtikuussa ja sitten katsoa vielä mahdollisesti touko- tai kesäkuulle yksi koe. Glorian allergia hommat vähän rajoittaa jos joudutaan lääkekuurille jossa on dopingvaro mutta nyt on oltu hieman terveempänä niin ehkäpä päästäisiin kumminkin kisaamaan. Pakkanenkin tuo oman helpotuksensa, kun tappaa ilmasta kaikki homeet ja itiöt tms.

    Menkää ihmeessä Lempäälään. Minusta teidän meno näytti hienolta, kun pääsitte vauhtiin! Uudestaan vaan heti kokeilemaan. :)

    VastaaPoista
  3. Supersuloinen terrieri-nouto! :D

    VastaaPoista